eger ps4 varsaEn çok keyif aldığım oyunlar
Mafia 1
Assassins creed rogue
Devil may cry 3
Shadow of mortal
Skyrim
oyunda bir journey havası var gibitam kafası gürültü kaldırmayan yaşlılara göre kıyamet sonrası temalı yolculuk oyunu. indirimle 10 liraya düştü. limbo seven bunu da sever.
içerisinde oldukca kavranıyor hocamBir iki sayfa baktım hiç bir şey anlamadım. Yaştan kaynaklı olabilir. Bende oynuyorum bir zamanlar PC oyunlar. En sevdiğim oyunlar yada imkanlar öyleydi. ETS 2 güzel bir tır simülatörü bir süre sonra sıkıyor. Hitman 2 bu oyunu bitirdim gerçekten çok güzel bir oyun. Birde araba oyunu var. Unuttum ismini oda güzeldi. Galiba yaş ilerledikçe ilgi azalıyor.
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim sevgili kardeşim. İçime dert olan bir oyun vardı. Nasip olmadı oynamak. Forza horizon 4. Arada video olarak izliyorum. YouTube dan. Birde nsf run. Onuda oynamak çok istedim. Oda nasip olmadı.içerisinde oldukca kavranıyor hocam
playstationa özel oyunlar var
genele çıkan oyunlar var
mesela benim yazdığım Journey ,Playstation 3 ün en unutulmaz , en değişik oyunlarından birisiydi.
Aslında Nfs run gibi bir çok eski ama ıskalanmış oyunları oynamak için Playstation 3 bile yeterliBilgi verdiğiniz için teşekkür ederim sevgili kardeşim. İçime dert olan bir oyun vardı. Nasip olmadı oynamak. Forza horizon 4. Arada video olarak izliyorum. YouTube dan. Birde nsf run. Onuda oynamak çok istedim. Oda nasip olmadı.
Run eski degilki yaw. 2011. Yada yeni nesil çok oyun var. Size eski geliyor.Aslında Nfs run gibi bir çok eski ama ıskalanmış oyunları oynamak için Playstation 3 bile yeterli
Oyun bitirmiştim nfs run da
oyuna çok para harcamamak için ps3 alınabilinir
çok tüketici bir sektör bu oyun sektörüRun eski degilki yaw. 2011. Yada yeni nesil çok oyun var. Size eski geliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 37018
Ubisoft 12.07.2020 (Pazar) Tarihinde Saat 22.00 (TR) İtibariyle Ubisoft Forward Etkinliği Kapsamında; Etkinliğe Katılan PC Kullanıcılarına Watch Dogs 2'yi Ücretsiz Olarak Verecektir.
Anılan Gün ve Saatte Uplay Hesabınıza Giriş Yapmanızı Müteakip Sorulan Sorulara Cevap Verdikten Sonra Watch Dogs 2 Uplay Hesabınıza Ücretsiz Olarak Eklenecektir.
Oyun Fiyatı: 269₺
Not: Anılan Etkinliği Baştan Sona Kadar İzlemek Zorunda Değilsiniz.
Normalde site üzerinden ve masaüstü uygulamasından benim hesabı hatırlayıp otomatik girer ama ne hikmetse 1 saattir ne site üzerinden ne de masaüstü uygulamasından hesabıma giremiyorum, server müsait değilmiş ve her girme çabamda şifre istiyor..Ekli dosyayı görüntüle 37018
Ubisoft 12.07.2020 (Pazar) Tarihinde Saat 22.00 (TR) İtibariyle Ubisoft Forward Etkinliği Kapsamında; Etkinliğe Katılan PC Kullanıcılarına Watch Dogs 2'yi Ücretsiz Olarak Verecektir.
Anılan Gün ve Saatte Uplay Hesabınıza Giriş Yapmanızı Müteakip Sorulan Sorulara Cevap Verdikten Sonra Watch Dogs 2 Uplay Hesabınıza Ücretsiz Olarak Eklenecektir.
Oyun Fiyatı: 269₺
Not: Anılan Etkinliği Baştan Sona Kadar İzlemek Zorunda Değilsiniz.
Normalde site üzerinden ve masaüstü uygulamasından benim hesabı hatırlayıp otomatik girer ama ne hikmetse 1 saattir ne site üzerinden ne de masaüstü uygulamasından hesabıma giremiyorum, server müsait değilmiş ve her girme çabamda şifre istiyor..
Edit:
Ekli dosyayı görüntüle 38090
Sıkıntı var biliyoruz, çözmeye çalışıyoruz, merak etmeyin ödülleri herkese vereceğiz, raadoolun diyorlar..