Dernekler SBTV | PC Oyuncuları Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YollarınSonu..
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son düzenleme:
Gta 5 ücretsiz tekrar hatırlatalım
Şanslıyım galiba %8 indirdim
Online oynama + 1 mılyon oyun içi dolar + 60 tl kupon
Şimdiden can atıyorum

Gta 5 ücretsiz tekrar hatırlatalım
Şanslıyım galiba %8 indirdim
Online oynama + 1 mılyon oyun içi dolar + 60 tl kupon
Şimdiden can atıyorum
Ben hala ne sitelerine nede launcher'a giremiyorum. Direkt 403 Forbidden diyor, çökmüş bildiğiniz. Sizin girebilmeniz enteresan :unsure: Hayırlısı daha 1 haftamız var, illa ki girer alırız ????

Ben hala ne sitelerine nede launcher'a giremiyorum. Direkt 403 Forbidden diyor, çökmüş bildiğiniz. Sizin girebilmeniz enteresan :unsure: Hayırlısı daha 1 haftamız var, illa ki girer alırız ????
bende bekliyorum bedava olunca iyi çöktü
ps3e yükledim Türkçe olmayınca çok keyif alamadım
bunda Türkçe altyazıda olsa vardır
alayım bulunsun

Ramazan ayı beni epey etkiledi
Her işimde Bismillahirrahmanirrahim demeye dikkat ediyorum
En küçük işten en büyük işe fark etmeden Allahın adıyla başlamak sonucu etkiliyor

GTA 5 haberini yeni duydum tam haber vereyim diye girmiştim ki Herkesin haberi varmış zaten ???? o kadar yoğunluk var ki adamlar bant genişliğini sınırlamışlar sabaha anca inecek ????????oyun

Epic launcher dün akşamdan beri açılmıyor bende. Sadece site aktif. Zaten steam 'de vardı, benimki biraz ac gözlülük oldu. ????

@SerKan1923 sanırım bugün de bedava bir oyun ekleyecek epic.

Son düzenleme:
Epic launcher dün akşamdan beri açılmıyor bende. Sadece site aktif. Zaten steam 'de vardı, benimki biraz ac gözlülük oldu. ????

@SerKan1923 sanırım bugün de bedava bir oyun ekleyecek epic.

Esenlikler.

2 Haftadır FitGirl'de Konuşulanlar Gerçek Oldu

GTA V Tamam

ve Diğerlerinde Sıra;

Civilization VI - 21.05.2020
Borderlands: T H C - 28.05.2020
Ark Survival Evolved - 04.06.2020

Şu Ana Kadar Dağıtılan Oyunlardan Birkaçını Almıştım Daha Önce Para İle Nitekim Bana Hitap Etmeyen Oyunları Bedava Yapıyorlar Sürekli! :)

Son düzenleme:
SerKan1923.jpg

The LEGO NINJAGO Movie Video Game

Steam Üzerinde 22.05.2020 Tarihine Kadar Ücretsiz Olarak İndirilebilir.

Not: Kesinlikle Tavsiye Ederim, Oyunun Grafikleri Ve Dahi Mekanikleri Oldukça İyi. .

Esenlikler.

2 Haftadır FitGirl'de Konuşulanlar Gerçek Oldu

GTA V Tamam

ve Diğerlerinde Sıra;

Civilization VI - 21.05.2020
Borderlands: T H C - 28.05.2020
Art Survival Evolved - 04.06.2020

Şu Ana Kadar Dağıtılan Oyunlardan Birkaçını Almıştım Daha Önce Para İle Nitekim Bana Hitap Etmeyen Oyunları Bedava Yapıyorlar Sürekli! :)
Eğer Borderlands serisi de ücretsiz olacaksa kaçırmayın FPS oyunlarını seviyorsanız. Bugüne kadar oynadığım en zevkli oyunlardan biri. Bu arada Gta 5'te hesaba ekleme sıkıntısı olursa mobil veriden bağlanıp halledilebiliyor.

Ekli dosyayı görüntüle 33998

The LEGO NINJAGO Movie Video Game

Steam Üzerinde 22.05.2020 Tarihine Kadar Ücretsiz Olarak İndirilebilir.

Not: Kesinlikle Tavsiye Ederim, Oyunun Grafikleri Ve Dahi Mekanikleri Oldukça İyi. .
tavsiyenize uyup denemek için indiriyorum
eğlenceli kafa dağıtmalık bir oyuna benziyor
1 adet daha ssd harddisk almak gerekecek sürekli ücretsiz oyunlar geldikce
aslında oyun , bilgisayar vb donanımlarda da ciddi indirimler yakalarsak paylaşalım
iyi indirimli 500gb civarı ssd almayı düşünüyorum

tavsiyenize uyup denemek için indiriyorum
eğlenceli kafa dağıtmalık bir oyuna benziyor
1 adet daha ssd harddisk almak gerekecek sürekli ücretsiz oyunlar geldikce
aslında oyun , bilgisayar vb donanımlarda da ciddi indirimler yakalarsak paylaşalım
iyi indirimli 500gb civarı ssd almayı düşünüyorum

Eyvallah.

Lego Serisinin Tamamı Aynı Kalitede, Siz Oyunları İndirmek Zorunda Değilsiniz, Kütüphanenize Zamanında Kaydedin Yeter.

Önceki Sayfalar da Yazmıştım Kaçırılmayacak Bir Fırsat Sunulursa Muhakkak Paylaşırım.

Eyvallah.

Lego Serisinin Tamamı Aynı Kalitede, Siz Oyunları İndirmek Zorunda Değilsiniz, Kütüphanenize Zamanında Kaydedin Yeter.

Önceki Sayfalar da Yazmıştım Kaçırılmayacak Bir Fırsat Sunulursa Muhakkak Paylaşırım.
eski kafa mantığı hocam buldun mu alacaksın
zaten koronadan evdeyiz yavaş yavaş gta5le kardeşce yüklensinler
gta5 daha bitmedi araya lego girince gta5i duraklattım

Geri