Y
YollarınSonu..
Misafir
GTA V Epic Games'da 21.05.2020 Tarihine Kadar Ücretsiz Şekilde Sunulmuştur.
GTA V Epic Games'da 21.05.2020 Tarihine Kadar Ücretsiz Şekilde Sunulmuştur.
10 Dakikadır Epic Games Launcher 404 Not Found
Bu nedir arkadaş? Sınırlı sayıda falan mı acaba? Çökerttiler sistemi ????10 Dakikadır Epic Games Launcher 404 Not Found
Bu nedir arkadaş? Sınırlı sayıda falan mı acaba? Çökerttiler sistemi ????
1 hafte süresince ücretsiz olacak sanırım.
Ben hala ne sitelerine nede launcher'a giremiyorum. Direkt 403 Forbidden diyor, çökmüş bildiğiniz. Sizin girebilmeniz enteresan Hayırlısı daha 1 haftamız var, illa ki girer alırız ????Gta 5 ücretsiz tekrar hatırlatalım
Şanslıyım galiba %8 indirdim
Online oynama + 1 mılyon oyun içi dolar + 60 tl kupon
Şimdiden can atıyorum
bende bekliyorum bedava olunca iyi çöktüBen hala ne sitelerine nede launcher'a giremiyorum. Direkt 403 Forbidden diyor, çökmüş bildiğiniz. Sizin girebilmeniz enteresan Hayırlısı daha 1 haftamız var, illa ki girer alırız ????
Ramazan ayı beni epey etkilediBen hala ne sitelerine nede launcher'a giremiyorum. Direkt 403 Forbidden diyor, çökmüş bildiğiniz. Sizin girebilmeniz enteresan Hayırlısı daha 1 haftamız var, illa ki girer alırız ????
6 günü var gta5 in ücretsiz zamanı dolunca 1 oyun daha gelecekEpic launcher dün akşamdan beri açılmıyor bende. Sadece site aktif. Zaten steam 'de vardı, benimki biraz ac gözlülük oldu. ????
@SerKan1923 sanırım bugün de bedava bir oyun ekkeyecek epic.
Epic launcher dün akşamdan beri açılmıyor bende. Sadece site aktif. Zaten steam 'de vardı, benimki biraz ac gözlülük oldu. ????
@SerKan1923 sanırım bugün de bedava bir oyun ekleyecek epic.
Eğer Borderlands serisi de ücretsiz olacaksa kaçırmayın FPS oyunlarını seviyorsanız. Bugüne kadar oynadığım en zevkli oyunlardan biri. Bu arada Gta 5'te hesaba ekleme sıkıntısı olursa mobil veriden bağlanıp halledilebiliyor.Esenlikler.
2 Haftadır FitGirl'de Konuşulanlar Gerçek Oldu
GTA V Tamam
ve Diğerlerinde Sıra;
Civilization VI - 21.05.2020
Borderlands: T H C - 28.05.2020
Art Survival Evolved - 04.06.2020
Şu Ana Kadar Dağıtılan Oyunlardan Birkaçını Almıştım Daha Önce Para İle Nitekim Bana Hitap Etmeyen Oyunları Bedava Yapıyorlar Sürekli!
tavsiyenize uyup denemek için indiriyorumEkli dosyayı görüntüle 33998
The LEGO NINJAGO Movie Video Game
Steam Üzerinde 22.05.2020 Tarihine Kadar Ücretsiz Olarak İndirilebilir.
Not: Kesinlikle Tavsiye Ederim, Oyunun Grafikleri Ve Dahi Mekanikleri Oldukça İyi. .
tavsiyenize uyup denemek için indiriyorum
eğlenceli kafa dağıtmalık bir oyuna benziyor
1 adet daha ssd harddisk almak gerekecek sürekli ücretsiz oyunlar geldikce
aslında oyun , bilgisayar vb donanımlarda da ciddi indirimler yakalarsak paylaşalım
iyi indirimli 500gb civarı ssd almayı düşünüyorum
eski kafa mantığı hocam buldun mu alacaksınEyvallah.
Lego Serisinin Tamamı Aynı Kalitede, Siz Oyunları İndirmek Zorunda Değilsiniz, Kütüphanenize Zamanında Kaydedin Yeter.
Önceki Sayfalar da Yazmıştım Kaçırılmayacak Bir Fırsat Sunulursa Muhakkak Paylaşırım.