Vaper Bey Amca
Community
Hocam ben 35 sene önce doğdum. Birkaç kere mecburen izledim, hiç keyif almadım. Onun harici sevmem maç izlemeyi ????35 yıl önce keyifle izlediğiniz maç hangisiydi hocam
Hocam ben 35 sene önce doğdum. Birkaç kere mecburen izledim, hiç keyif almadım. Onun harici sevmem maç izlemeyi ????35 yıl önce keyifle izlediğiniz maç hangisiydi hocam
Sezon sonu zorunlu satın alma opsiyonu gibi bir şeyler var sanırımNet oynayacak bir stopere ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Sezon boyunca bir maç oynamış. Comolli'nin kazıklarından biri olur gibi duruyor...
Edit: Allahtan kiralıkmış ???? ????
Ruh lazım azizim ruhBize Deli Nezihi Gibi tekmeye kafa sokacak adamlar lazımEkli dosyayı görüntüle 25640
1989 da Alisamiyen'de ilk yarı 3-0 geriye düştüğümüz, 2001 de kendi sahamızda 3-0 geriye düştüğümüz ve söke söke kazandığımız maçlardaki ruh lazım.Ruh lazım azizim ruh
Şimdiki futbolcular fazla profesyonel.1989 da Alisamiyen'de ilk yarı 3-0 geriye düştüğümüz, 2001 de kendi sahamızda 3-0 geriye düştüğümüz ve söke söke kazandığımız maçlardaki ruh lazım.
Aynen öyle, profesyonelleştikçe, ruh'ta gitti. Yüreğini saha'ya koymak yerine işi duygusallığa bağlayan futbolcular türedi. .Şimdiki futbolcular fazla profesyonel.
Şu maç bana 1 adet Ericson A 1018 telefon ve 1 adet formaya mal olmuştu 3. Golde nasıl bi enerji patlaması olduysa formamı yırtmıştım kadıköyden beylikdüzüne yarı yırtık formayla gitmiştim.Yıl 2001
Fenerbahçe & Gaziantep
Fenerbahçe Formasının Ağırlığının Farkında olan, ruhunu saha'ya yansıtacak futbolcuları özledik.Şu maç bana 1 adet Ericson A 1018 telefon ve 1 adet formaya mal olmuştu 3. Golde nasıl bi enerji patlaması olduysa formamı yırtmıştım kadıköyden beylikdüzüne yarı yırtık formayla gitmiştim.
4 goldede tribünde o karmaşada telefon 5-6 sıra aşşağıya uçmuştu pilini kaybetmiştim.
Ama değermiydi sonuna kadar.