LACİVERTSARIIIIIIIII!!!!!
FENERRRRRRRŞampiyooooooooooon !!!!!!!!!!!
Hala şu Edu’ya sövüyorum ya.
Ceza sahası içinde, nefis klas bir çalım, ortaya, gol pozisyonu !! vur ona !! Gooooooool !!
Klas var, beceri var, mükemmellik var, herşey var herşey...
Tüyler diken diken yine
Adam kendi kalemize kaç gol atmıştı? Üç mü Beş mi????Hala şu Edu’ya sövüyorum ya.
Şampiyonlar Ligi’nde gol krallığına oynuyordu abi adam.Adam kendi kalemize kaç gol atmıştı? Üç mü Beş mi????
Ulan ne adamdı Edu Drecana
Hahahha he valla ya sırf kendi kalemize attığı gollerle, gol kralığına göz dikmişti adam????????Şampiyonlar Ligi’nde gol krallığına oynuyordu abi adam.
Öyle bir kadroda Brezilyalılar tutuyordu Eduyu bence. Yoksa halısahaya çağırmam.Hala şu Edu’ya sövüyorum ya.
Ama olsun be guiza üzülüyordu ağlıyordu küçük emrah????Ama adamın hakkını yemiyelim guizadan daha iyiydi bitiriciliği gerçi güiza bizi bitirdi ya o ayrı????
Persi'ye kızgınım valla bir Pierre van Hooijdonk olamadı. Hem karakter olarak hem FENERBAHÇE'ye katkı olarak. Pierre van Hooijdonk'un tırnağı olamadıDünkü maçta van persi mi vardı trübünde ben mi yanlış gördüm
Aynen Pierre bir başkaydı.Persi'ye kızgınım valla bir Pierre van Hooijdonk olamadı. Hem karakter olarak hem FENERBAHÇE'ye katkı olarak. Pierre van Hooijdonk'un tırnağı olamadı
Aynen kuyt adam'dı ya. O yaşta adam gençlerden daha çok katkı sağladıKuyt da iyidi bi persi yanılttı herkesi.