SenseiVape
Commercial
Aslinda sicak oluyor ustat. Bir de ohm dustukce iyice isiniyor. Ama rda genis olunca pek sorun olmuyor. Tabi surekli icmiyorum da. 120ml likit 2 aydan fazla gidiyor bana.bu çift sarımlarda yoğun sıcak olmuyormu ben tek sarımda bile anca içebiliyorum
rda'nın keyfi rta'ya nazaran daha güzel geliyor bana. Mtlde de Dlde de güzel bir mtl rda alamadım ama dahaşimdiye kadar hiç denemedim hepte merak etmişimdir bana çok ters anladım
Maşallah üstad bi 12 turu var herhalde
ben sarmadım doktor sağolsun güzel teller üretiyorMaşallah üstad bi 12 turu var herhalde
Ama bu kadar sarıma singelda 0.18 ohm vermesi için Çok sağlıksız bir tel olması lazım…ben sarmadım doktor sağolsun güzel teller üretiyor
aslında kullandığı telin markasını ve cinsini biliyoruz. telin kalınlıkları, core kısmı, üzerine sarılan tellerin kalınlıklarıyla bu ohm ayarlanıyor. yani sadece telin alınabileceği ohm ile sınırlı değil konu.Ama bu kadar sarıma singelda 0.18 ohm vermesi için Çok sağlıksız bir tel olması lazım…
Pamuk me hocam?Birde Berserker v2 atomizerim var
Teli pamuğu çıkardım iyice yıkadım
Güzelce sarım yaptım
Ama maalesef inanılmaz dryhit yiyorum
1. Puff tamam ama 2.puff sadece yanık geliyor
Sizce nerede hata yapmışım?
Şimdi tekrardan bir pamuk değişeceğim inşallah pamuktan kaynaklıdır
Öncesi;
Ekli dosyayı görüntüle 64762Ekli dosyayı görüntüle 64763
Sonrasında yaptığım ve dryhit yediğim sarım;
Ekli dosyayı görüntüle 64764Ekli dosyayı görüntüle 64765
Aylardır bu atomizeri kullanıyorum
Son zamanlarda dryhit yemeye başladım
En son sattıracak kendini
Cotton bacon primePamuk me hocam?
Biraz sacakli geldi de.Cotton bacon prime
Hep bunu kullanıyorum
Üstad likit yokBiraz sacakli geldi de.
Vida altlari, deck alti, hava pini altinda likit olabilir mi? Ateslerken baktiniz mi ohm oynamasi var mi?
Bir de mutlaka bakmissinizdir da icten disa yanmiyor ya da hotspot var midir? Telin araliklari pek esit degil gibi.
Telin sol bacağını kutuba içten, sağ bacağını dıştan bağlamışsınız hocam. Coilin şekli bozuluyor bu yüzden. İkisini de içten bağlarsanız daha iyi sonuç alırsınız.Evet kumaya yaptığım sarımdan 4ml (2gün) Sonra pamuk değişimi yaptım
Telin durumu daha idare ederdi teli ellemedim o yüzden
Teli aslında çok nizamı sarmıştım ama takarken maalesef yamuldu
Önce;
Ekli dosyayı görüntüle 64754Ekli dosyayı görüntüle 64755Ekli dosyayı görüntüle 64756Ekli dosyayı görüntüle 64757
Sonra;
Ekli dosyayı görüntüle 64758Ekli dosyayı görüntüle 64759Ekli dosyayı görüntüle 64760
İkisini de içten bağladım ilk bu seferde tur sayısı onun için fazla geldi.Telin sol bacağını kutuba içten, sağ bacağını dıştan bağlamışsınız hocam. Coilin şekli bozuluyor bu yüzden. İkisini de içten bağlarsanız daha iyi sonuç alırsınız.
Eski usul bildigin gibi¿İkisini de içten bağladım ilk bu seferde tur sayısı onun için fazla geldi.
Yani tel alttan bozuldu çünkü birbirine çok yakın kaldı , telin altı yamuldu birbirine yaklaştı.
Böyle yapınca da ayrık kaldı
Nası yapacağız bilemedim