PcKoPaT
Council
adaam sarımın belgeselini çekmiş ben şimdi nasıl atayım sarımımıAcizane pnp 0,3 yenileme
adaam sarımın belgeselini çekmiş ben şimdi nasıl atayım sarımımıAcizane pnp 0,3 yenileme
Üstadım işine karışmak gibi olmasında hedef ohm kaç ?Bir değişiklik olsun dedim 3mm sardım ama berserker v2 yi baya zorladı telin konumlandırılmasında sıkıntı yok ya pamuğu biraz fazla kullanmam gerekti ama pamuk yerine zor sığdırdım
Benim istediğim olay tam bu imiş 1.0-0.85 ohm arası en iyi içimi yakalıyorum 1.0 üstü buhar çok az geliyor böyle güzel oldu ????
27 ga khantal a1,3 mm,5 tur=0.91ohm
Elimden geldiğince nizami sardım
Sizce başarılı olmuş mu ????
0.85-1.0 ohm arası1.Örnekdeki gibi resimler var piyasada bunların alayını salla guncellıgını kaybetmiştir
2. zaten biliyorsundur ama bılmeyen arkadaşlar için Ohm's law | Steam Engine | free vaping calculators (steam-engine.org)
senin ohm kaç olmasını istersin
arasında dağlar var abi0.85-1.0 ohm arası
1.Örnekdeki gibi resimler var piyasada bunların alayını salla guncellıgını kaybetmiştir
2. zaten biliyorsundur ama bılmeyen arkadaşlar için Ohm's law | Steam Engine | free vaping calculators (steam-engine.org)
Gördüğün gibi stema engin de diyor 5 tur yarım 0.901.Örnekdeki gibi resimler var piyasada bunların alayını salla guncellıgını kaybetmiştir
Dumanın yogunlugu azalıyor sayı yukseldikce ben daha koyu bir duman istiyorum o yüzden MTL , DL arası takılıyorum bence 1,20 altı mtl değildirŞimdi tam ne farkediyor onu bilmiyorum ki mesela sen neden 0.85 üstü içemezsin
Vallahi o hepsinde öyle 2mm,2.5mm 1 ohm farketmiyor hep sarı da bişey olmuyor be 1 aydır kullanıyorumheat capa .sarı gosterıyor
0.85 olsun o zamanDumanın yogunlugu azalıyor sayı yukseldikce ben daha koyu bir duman istiyorum o yüzden MTL , DL arası takılıyorum bence 1,20 altı mtl değildir
Dostum sen onları yeşilde tutmaya çalış farklı tel kalınlıkları bu yüzden varVallahi o hepsinde öyle 2mm,2.5mm 1 ohm farketmiyor hep sarı da bişey olmuyor be 1 aydır kullanıyorum
Genelde 1 ohm alıyorum öyle27ga
2,5 - Bobinin iç çapı
5 / 5,5 / 6 - Sargı sayısı (teli aldığın markaya göre değişebilir)
1 ohm ve üzerine 28ga minimim tel olacakGenelde 1 ohm alıyorum öyle
Onda da sarı veriyor ????????