Kullanıcı Kulübü PnP Coil Sızıntı Sebebi

Bugün Veiik Airo Pod Kit çöpte buldum çalışmıyordu. genel bakımını yaptım çalıştı.
Kartuşu söktüm tel ve pamuk değiştim şuan buharlıyorum :)
Lokantada çalışan garson bir kardeşime verecem arada pamuklama yaparım ona birde kendice coil alsın takılsın :)

Bugün Veiik Airo Pod Kit çöpte buldum çalışmıyordu. genel bakımını yaptım çalıştı.
Kartuşu söktüm tel ve pamuk değiştim şuan buharlıyorum :)
Lokantada çalışan garson bir kardeşime verecem arada pamuklama yaparım ona birde kendice coil alsın takılsın :)
Hocam bende de var veiik airo en son 4 sene once kullandim bu sarj edilmeyen elekronik cihazlarin bozulma mevzusu olur ya oyle bisey olmus mudur? Olduysa nasil tamir etcem :( bende 10 a yakinda kartusu var kullanilmis

şarj sorunu olmuyor ateşleme vermiyordu ayak hazne içindeki ayaklar biri dibe çökmüştü orayı halletdim ve hazne temisliğini yaptım.
kartuş tel ve pamuk değişip takınca çalıştı :)
öyle içini açıp bir işlem yapmadım cıhaza.

Can sıkıntısı kardeşim naparsın uğraş dur zamanım çok evden çalışan olarak :)
sana büyük dolap lazım kardeşim bak yazda geliyor.

En yakın çözüm bence telefon tamircisi olur. en yakın işlem yakın servis sistemi malum e sigara tamircisi bulmak pek kolay değil.
varsa tanıdık biri kolayca halledecektir.

Örnek verim bu voopoo argus pro. kapanma sorunu sebebiyle telefoncuya götürdüm ve şözüm bulamadık malesef lakin yurt dışında e sigara tamircileride buna çözüm bulamadı ama şarj sorunlarını kolayca tamir edebiliriz demişti.

Geri