tuncay&kedileri
Community
voopoo argus pro 3 puff çekince kapatıyor kendisini bu sebeble nord 4 almıştımhangı cıhaz bu
voopoo argus pro 3 puff çekince kapatıyor kendisini bu sebeble nord 4 almıştımhangı cıhaz bu
Pil değiştirdin mi ?voopoo argus pro 3 puff çekince kapatıyor kendisini bu sebeble nord 4 almıştım
veiik-airo iyiymiş dostum bende bırtane pod alacam eşim için salt içsin bakalım alışırsa daha kaliteli birşeyalırım dıye dusunuyorum bu cihaz uygunmu
350.mah bataryası varmış nekadar gider bilemiyorum ama ben olsam almam ekran yok bu sebeble sevmedim.veiik-airo iyiymiş dostum bende bırtane pod alacam eşim için salt içsin bakalım alışırsa daha kaliteli birşeyalırım dıye dusunuyorum bu cihaz uygunmu
ucuza buldum sıfır maksat test etmek ıcın abı sımdı durduk yere 1.5k lık olmayalım350.mah bataryası barmış nekadar gider bilemiyorum ama ben olsam almam ekran yok bu sebeble sevmedim.
abi ben daha kullan at ları canlı yakından görmedim senin gibi mazın değiliz bizbu arada vozol bittiğinde içine Vampire Heisenberg atdığınızda enfes içimi oluyor
Minifit caliburn flint vsuit coillerini şerit pamuklayıp her türlü pamukla sarım yapmış biri olarak söylüyorum günlük 4ml aromasız kullanımda bile 2-3 gün en fazla dayanıyor bu iş için yapılan kaliteli şerit pamuklar hala yok piyasada zanndersem onlar olmayana kadar bu sarım işi cok zahmetli ve kalitesiz
Kanthal nikel tellere gore daha saglikli degilmidir ystad bende de veik airo var senden sonra 27ga ile sarmayi dusunmustumkanthal 28.g ile sardım ve hantallaştı yavaş ısınıyor ama ni80 32.g enfes olabilir
Rba coil ile bunların sistemi farklı hanthal hantal kalır bu kartuşlarda hızlı ısınan ve soğuyan tel gerekiyor ni80 şart değil ss316 gibi telde olabilir 30g veya 32g iyi sonuç verebilir bu kartuşa.Kanthal nikel tellere gore daha saglikli degilmidir ystad bende de veik airo var senden sonra 27ga ile sarmayi dusunmustum
Anladım Veıık sarmak ıstedıgımde yıne ozelde rahatsız ederım senıRba
Rba coil ile bunların sistemi farklı hanthal hantal kalır bu kartuşlarda hızlı ısınan ve soğuyan tel gerekiyor ni80 şart değil ss316 gibi telde olabilir 30g veya 32g iyi sonuç verebilir bu kartuşa.
Sözlerim Veiik Airo Pod Kit için geçerli.
Ni80 tel yerine n-nr-n tel ile sarın. Kaynaksız teller bacaklar ısındığından dolayı kartuşu eritiyor bir süre sonra. ( 3 sene kullandım onlarca kartuş sardım kesin bilgi ???? )kanthal 28.g ile sardım ve hantallaştı yavaş ısınıyor ama ni80 32.g enfes olabilir
Bundan arıyorum benim için muhteşem bir cihazdı