• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Pico Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği

3 senelik picom ve daha yeni aramıza katılan pico x ile bende burdayım :D daş gibi mod maşallah. Piconuzu sevin ona güzel atomizerler alın :D

F60CA19C-BF70-48F9-BA21-F3808E82FBFB.jpeg

Mod benim değil. İnstagramda denk geldiydim ss almıştım paylaşayım dedim. Şöyle bir pil kapağı uydursak her türlü 24 mm sığdırırız esasında.

3 senelik picom ve daha yeni aramıza katılan pico x ile bende burdayım :D daş gibi mod maşallah. Piconuzu sevin ona güzel atomizerler alın :D

Ekli dosyayı görüntüle 23925

Mod benim değil. İnstagramda denk geldiydim ss almıştım paylaşayım dedim. Şöyle bir pil kapağı uydursak her türlü 24 mm sığdırırız esasında.
Hocam bir dönem aklıma gelmişti. Tornada yapılabilir, ama 23 zeri atolar gövdeden de taşma yapacağı için piyasası olur mu veya tatmin olabilir miyiz?

Ekli dosyayı görüntüle 23925

18650 koyunca pil dışarda kalıyor bunda ne kullanmışlar ki

Geri