Vaper Bey Amca
Community
benimkisi klonmuş ne yapmam lazım üstadım ????Pico’su ile sorun yaşayan gelsin beni bulsun. Elimizden geliyorsa çözeriz.
hepte bi anarşa var ruhumuzda nidense
Hocam bir dönem aklıma gelmişti. Tornada yapılabilir, ama 23 zeri atolar gövdeden de taşma yapacağı için piyasası olur mu veya tatmin olabilir miyiz?3 senelik picom ve daha yeni aramıza katılan pico x ile bende burdayım daş gibi mod maşallah. Piconuzu sevin ona güzel atomizerler alın
Ekli dosyayı görüntüle 23925
Mod benim değil. İnstagramda denk geldiydim ss almıştım paylaşayım dedim. Şöyle bir pil kapağı uydursak her türlü 24 mm sığdırırız esasında.
23mm atolar zaten sığıyor olması lazım benim bildiğim. Ben tatmin olurdum açıkçasıHocam bir dönem aklıma gelmişti. Tornada yapılabilir, ama 23 zeri atolar gövdeden de taşma yapacağı için piyasası olur mu veya tatmin olabilir miyiz?
18650 koyunca pil dışarda kalıyor bunda ne kullanmışlar ki3 senelik picom ve daha yeni aramıza katılan pico x ile bende burdayım daş gibi mod maşallah. Piconuzu sevin ona güzel atomizerler alın
Ekli dosyayı görüntüle 23925
Mod benim değil. İnstagramda denk geldiydim ss almıştım paylaşayım dedim. Şöyle bir pil kapağı uydursak her türlü 24 mm sığdırırız esasında.
Evet ben dikkat etmemiştim buna doğru. Fotoyu paylaşanı bulabilirsem dm den bir sorayım bakam.18650 koyunca pil dışarda kalıyor bunda ne kullanmışlar ki