Kesinlikle haklısınız Üstat Aroma hemen böbreklere vuruyor benim ağrı vs yapıyorBence nikodan daha ziyade aromadan korkun.
Hadi ya tfa sweetener da zararli mi pekiBence nikodan daha ziyade aromadan korkun.
Bende bi mide eksimesi var ondan dolayi olabilir mi ilkeden mixy almistimKesinlikle haklısınız Üstat Aroma hemen böbreklere vuruyor benim ağrı vs yapıyor
Bendede yapıyor Kimyasalın hocam aromaların hepsı zaten efektorlerı demeye gerek yokBende bi mide eksimesi var ondan dolayi olabilir mi ilkeden mixy almistim
bende de var bi yanma ama 3 gundur icmiyorum alakasizdir herhalde hocam sana da tavsiyem sut icmen. Rahatlatiyor biraz bugun de hic icmedim vape ama 3 bardak sit ictim ara ara. Aromanin zararli oldugunu bilmiyordum ekstra ben pg oldgundan pg kadar saniyordum. Efektor zararli evet biliyorum.Bendede yapıyor Kimyasalın hocam aromaların hepsı zaten efektorlerı demeye gerek yok
bende cok aromalı tuketırsem özellıkle aç karnına ekşime yanma yapıyor. eğer likit nbase yutarsanda yapar kısa driptipli mtl içimlerde ağıza cıçramada ve düşük watlarda çekimlerde ağıza nbase likit gelmesi benim en nefret ettiğim olay bu
aç karnına ben duman aldıgımda hemen yanma oluyor aromada o yuzden kesınlıkle tok karnına tkaılmalıyım
benim ilacım zeytin süt seviyorum sağlıksızbende de var bi yanma ama 3 gundur icmiyorum alakasizdir herhalde hocam sana da tavsiyem sut icmen. Rahatlatiyor biraz bugun de hic icmedim vape ama 3 bardak sit ictim ara ara. Aromanin zararli oldugunu bilmiyordum ekstra ben pg oldgundan pg kadar saniyordum. Efektor zararli evet biliyorum.
Hepsi zararlı. Yüksek N, az tüketim en sağlıklısı.Hadi ya tfa sweetener da zararli mi peki
Aromalarin neden zararli oldugunu soylediniz pg yapili degil mi?