• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Nbase 100ml Olmak Zorunda Mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PcKoPaT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende bi mide eksimesi var ondan dolayi olabilir mi ilkeden mixy almistim
Bendede yapıyor Kimyasalın hocam aromaların hepsı zaten efektorlerı demeye gerek yok
bende cok aromalı tuketırsem özellıkle aç karnına ekşime yanma yapıyor. eğer likit nbase yutarsanda yapar kısa driptipli mtl içimlerde ağıza cıçramada ve düşük watlarda çekimlerde ağıza nbase likit gelmesi benim en nefret ettiğim olay bu
aç karnına ben duman aldıgımda hemen yanma oluyor aromada o yuzden kesınlıkle tok karnına tkaılmalıyım

Bendede yapıyor Kimyasalın hocam aromaların hepsı zaten efektorlerı demeye gerek yok
bende cok aromalı tuketırsem özellıkle aç karnına ekşime yanma yapıyor. eğer likit nbase yutarsanda yapar kısa driptipli mtl içimlerde ağıza cıçramada ve düşük watlarda çekimlerde ağıza nbase likit gelmesi benim en nefret ettiğim olay bu
aç karnına ben duman aldıgımda hemen yanma oluyor aromada o yuzden kesınlıkle tok karnına tkaılmalıyım
:( bende de var bi yanma ama 3 gundur icmiyorum alakasizdir herhalde hocam sana da tavsiyem sut icmen. Rahatlatiyor biraz bugun de hic icmedim vape ama 3 bardak sit ictim ara ara. Aromanin zararli oldugunu bilmiyordum ekstra ben pg oldgundan pg kadar saniyordum. Efektor zararli evet biliyorum.

Geri