• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Nbase 100ml Olmak Zorunda Mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PcKoPaT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iki diy kiti ben 20-30gün içinde içerim????
aromalar zaten en iyi bir haftada demleniyor
sürekli 50ml alıp alıp kargo ödemek saçma olduğu gibi 100ml almakla 1lt almak arasında da iyi fiyat farkı var açıkcası, 50ml almak çok pahalı olacaktır normal kullanıcıya
sürekli içici için 50ml mtl'en iyi bir ay dl'de ise en baba bir hafta dayanır
ekonomik bir seçim değil yani e sigara içicisi için
Dogrudur hocam da amac zaten denemek farkli nbase nik komblariyla istedigim bigaz vurumunu yakalamak.

Hocam ben 3M 4N 80/20 nbase aldim %20 aromayla diy kit demledim cok hafif kaldi nikotin arttirmadan bigaz vurumu arttirmaya calisiyorum.
bu sefer merck-chem-merck 80/20 almayi dusunuyorum ne dersin?
Nikotin arttırmadan aynı tank ve sarım ile vurum almak pek mümkün değil. Niye arttırmıyorsunuz ki orasını anlamadım?
Zaten %20 demleme yapmışsınız, N miktarınız bir o kadar düştü demleme sonrası. Üstelik N markanız en hafif/rahat içim olanı, ilk önce ondan kurtulun.
N olarak Siegfried deneyebilirsiniz. Daha tok içim için basf PG tercih edebilirsiniz.

Nikotin arttırmadan aynı tank ve sarım ile vurum almak pek mümkün değil. Niye arttırmıyorsunuz ki orasını anlamadım?
Zaten %20 demleme yapmışsınız, N miktarınız bir o kadar düştü demleme sonrası. Üstelik N markanız en hafif/rahat içim olanı, ilk önce ondan kurtulun.
N olarak Siegfried deneyebilirsiniz. Daha tok içim için basf PG tercih edebilirsiniz.
Hocam arttirmak istemiyorum kisacasi o yuzden sordum bende nicki 20 ye cikarsam bogaz kalmaz biliyorum. İstedigin tavsiye pg veya sieg gibi marka degismesiydi merckin hafif oldugunu tecrube ettim bir tik yukselsin bogaz vurumu istiyorum o yuzden merck-chem-merck dusundum? Bu bir miktar arttirir mi yetersiz mi kalir? %20 ile dusecegini nicin biliyordum.

Hocam arttirmak istemiyorum kisacasi o yuzden sordum bende nicki 20 ye cikarsam bogaz kalmaz biliyorum. İstedigin tavsiye pg veya sieg gibi marka degismesiydi merckin hafif oldugunu tecrube ettim bir tik yukselsin bogaz vurumu istiyorum o yuzden merck-chem-merck dusundum? Bu bir miktar arttirir mi yetersiz mi kalir? %20 ile dusecegini nicin biliyordum.
Basf pg en agiri o yuzden onu son asamada denemeyi dusunuyorum. Merck vg Chem pg Merck nick denemeyi dusunuyorum simdi

%25 aşırı fazla... böbreklere yazık :)
Birşeyi kendimizde keşfetmeliyiz aroma artışından önce kullandığımız cıhaz tel pamuk gibi etkenleri test etmeliyiz belki biryerde yanlış yaptığımız için aroma az geliyordur boşuna yüklenmemek lazım aromaya. kendimi örnek verim Nord 4 cıhazımla Rba coil sarıp içiyorum yoğunlukla kanthal 24.g kullanıyorum ve clon pamuk kullanıyorum ve farketdimki öncesinde %10 demlemem az geldiğinden %15 demlediğimdede aynı durumu yaşadım. o zaman dedim bende sorun var.
ilk pamukları yıkadım kurutdum ve hatrı sayılır bir artış oldu sonrasında görseldeki teli aldım oda katkıda bulundu ve şuan durum şöyle %15 demlememden daha fazla aroma alıyorum %7 oranda.. işin özü aromaya yüklenmeden önce sahip olduklarımızı keşfedelim acizane düşüncem bu.

Geri