( ne yazıkki var be abivilmar içinde chem nikotin var sigma içinde merck var buda baya etki yaratıyor doğrumu.
Hepsine istediğin kombinasyonu yaptırırsın wp den yazısarak o sorun olmaz hem isim versene abi burda serbest bermuda şeytan üçgeni yokvilmar içine merck nikotin isteyebiliyormuyuz malum yerden peki sen bilirsin
Bahsi gecen yer neresi )Hepsine istediğin kombinasyonu yaptırırsın wp den yazısarak o sorun olmaz hem isim versene abi burda serbest bermuda şeytan üçgeni yok
Dogrudur hocam da amac zaten denemek farkli nbase nik komblariyla istedigim bigaz vurumunu yakalamak.iki diy kiti ben 20-30gün içinde içerim????
aromalar zaten en iyi bir haftada demleniyor
sürekli 50ml alıp alıp kargo ödemek saçma olduğu gibi 100ml almakla 1lt almak arasında da iyi fiyat farkı var açıkcası, 50ml almak çok pahalı olacaktır normal kullanıcıya
sürekli içici için 50ml mtl'en iyi bir ay dl'de ise en baba bir hafta dayanır
ekonomik bir seçim değil yani e sigara içicisi için
E hangilerinin sert olduğu belli zaten.Dogrudur hocam da amac zaten denemek farkli nbase nik komblariyla istedigim bigaz vurumunu yakalamak.
Hocam ben 3M 4N 80/20 nbase aldim %20 aromayla diy kit demledim cok hafif kaldi nikotin arttirmadan bigaz vurumu arttirmaya calisiyorum.E hangilerinin sert olduğu belli zaten.
Nikotin arttırmadan aynı tank ve sarım ile vurum almak pek mümkün değil. Niye arttırmıyorsunuz ki orasını anlamadım?Hocam ben 3M 4N 80/20 nbase aldim %20 aromayla diy kit demledim cok hafif kaldi nikotin arttirmadan bigaz vurumu arttirmaya calisiyorum.
bu sefer merck-chem-merck 80/20 almayi dusunuyorum ne dersin?
Hocam arttirmak istemiyorum kisacasi o yuzden sordum bende nicki 20 ye cikarsam bogaz kalmaz biliyorum. İstedigin tavsiye pg veya sieg gibi marka degismesiydi merckin hafif oldugunu tecrube ettim bir tik yukselsin bogaz vurumu istiyorum o yuzden merck-chem-merck dusundum? Bu bir miktar arttirir mi yetersiz mi kalir? %20 ile dusecegini nicin biliyordum.Nikotin arttırmadan aynı tank ve sarım ile vurum almak pek mümkün değil. Niye arttırmıyorsunuz ki orasını anlamadım?
Zaten %20 demleme yapmışsınız, N miktarınız bir o kadar düştü demleme sonrası. Üstelik N markanız en hafif/rahat içim olanı, ilk önce ondan kurtulun.
N olarak Siegfried deneyebilirsiniz. Daha tok içim için basf PG tercih edebilirsiniz.
Basf pg en agiri o yuzden onu son asamada denemeyi dusunuyorum. Merck vg Chem pg Merck nick denemeyi dusunuyorum simdiHocam arttirmak istemiyorum kisacasi o yuzden sordum bende nicki 20 ye cikarsam bogaz kalmaz biliyorum. İstedigin tavsiye pg veya sieg gibi marka degismesiydi merckin hafif oldugunu tecrube ettim bir tik yukselsin bogaz vurumu istiyorum o yuzden merck-chem-merck dusundum? Bu bir miktar arttirir mi yetersiz mi kalir? %20 ile dusecegini nicin biliyordum.
Niye ama?Hocam arttirmak istemiyorum kisacasi o yuzden sordum
Üstteki mesajda buna cevap vermiştim.Merck nick
Fazla nikotin almak istemiyorum ben surekli iciyorum da calisirken evdenNiye ama?
Üstteki mesajda buna cevap vermiştim.
Masallahhhh golden a merck-chem-meck mix yapr misin dedim yok dedi bana golden %15 kullaniyo diy kitlerde sen memnun musun az gibi sanki
O sirda falcondan %25 almayi dusunen benBen bu siparişimle sigma 80/20 9,mg likiti %7 aroma ile demliyorum benim için %15 çok fazla bir oran bayıyor beni. diy kit pek almıyorum.
Böyle hesinberkmi olur karisisi maviden gozukmemesi lazım ????????????????
1 günlük durumda normal değilmi şuan koyu mavi durumda arkadaşa yaptım adam hem cıhazında hemde vozol içine gökerek buharlıyor çok sevmiş.Böyle hesinberkmi olur karisisi maviden gozukmemesi lazım ????????????????
2duman aldinmi gözlerinden yaş burnundan zumuk çıkacak bu senin yaptığın çok hafif gozukuyor
Bence nikodan daha ziyade aromadan korkun.Fazla nikotin almak istemiyorum ben surekli iciyorum da calisirken evden