• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Nbase 100ml Olmak Zorunda Mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PcKoPaT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ufak miktarlar talep görmez. 1 litreden düşük aldığımı hatırlamıyorum. Farklı kombinasyonlar deneyeceksiniz anladığım kadarıyla. İletişime geçip birden fazla alacağınızı da belirtip rica ederseniz farklı fiyattan yardımcı olanlar olacaktır muhtemelen, sonuçta ne kadar az olursa birim fiyat o kadar artacak.

Ufak miktarlar talep görmez. 1 litreden düşük aldığımı hatırlamıyorum. Farklı kombinasyonlar deneyeceksiniz anladığım kadarıyla. İletişime geçip birden fazla alacağınızı da belirtip rica ederseniz farklı fiyattan yardımcı olanlar olacaktır muhtemelen, sonuçta ne kadar az olursa birim fiyat o kadar artacak.
Üstat ben 50ml .36n alacam misal 100%pg

Ben konustum nerdeyse 10 yerle kimse yardimci olmadi bende farkli komb denemek isteyenlerdenim.

neden her fırma en ufak 100ml satıyor daha ufagını satmıyor boyle bır yasa vs mı var
50ml almak ıstıyorum yok
hocam 50ml kimsenin işini görecek miktar değil ki
mesela mix deneyeceksem 30ml şişe alıyorum 10-12adet 250ml nbase alıyorum öyle deniyorum
100ml alıp 2tane de 60ml unicorn şişe almaktan başka çaren yok maalesef
ha bende istiyorum ki 2.5lt şişe yapsınlar bi yıllık üreteyim ama illa 1lt'den iki tane alıyoruz

hocam 50ml kimsenin işini görecek miktar değil ki
mesela mix deneyeceksem 30ml şişe alıyorum 10-12adet 250ml nbase alıyorum öyle deniyorum
100ml alıp 2tane de 60ml unicorn şişe almaktan başka çaren yok maalesef
ha bende istiyorum ki 2.5lt şişe yapsınlar bi yıllık üreteyim ama illa 1lt'den iki tane alıyoruz
Hocam 50 mo yetiyor? 30 ml %20 aromali diy kit alirsan icinde 6 ml aroma oluyor uzerine 24 ml ekliyorsun. 2 ml kaliyor bile ????

Hocam 50 mo yetiyor? 30 ml %20 aromali diy kit alirsan icinde 6 ml aroma oluyor uzerine 24 ml ekliyorsun. 2 ml kaliyor bile ????
iki diy kiti ben 20-30gün içinde içerim????
aromalar zaten en iyi bir haftada demleniyor
sürekli 50ml alıp alıp kargo ödemek saçma olduğu gibi 100ml almakla 1lt almak arasında da iyi fiyat farkı var açıkcası, 50ml almak çok pahalı olacaktır normal kullanıcıya
sürekli içici için 50ml mtl'en iyi bir ay dl'de ise en baba bir hafta dayanır
ekonomik bir seçim değil yani e sigara içicisi için

iki diy kiti ben 20-30gün içinde içerim????
aromalar zaten en iyi bir haftada demleniyor
sürekli 50ml alıp alıp kargo ödemek saçma olduğu gibi 100ml almakla 1lt almak arasında da iyi fiyat farkı var açıkcası, 50ml almak çok pahalı olacaktır normal kullanıcıya
sürekli içici için 50ml mtl'en iyi bir ay dl'de ise en baba bir hafta dayanır
ekonomik bir seçim değil yani e sigara içicisi için
Abi 50ml :) amac alıp içmek değil
????????????????????????????????????????????
50ml istediiğim gibi alsam zaten yanında 1lt pg ve 1lt vg alacam

pckopat sana birşey soracam.
Ben öncesinde vilmar 70/30 12 mg %15 aroma ile buharlıyordum ve boğazı yoruyordu akşam olunca boğazda ağrı oluyordu ama şimdi
sigma 80/20 9.mg %7 aroma ile boğazı rahatsız etmiyor içim iyi ama şunu sormak isterim ben 70/30 9 mg %7 vilmar ile rahat içim alabilirmiyim.
sorunun özünde sigma ve vilmar var ve oranlar.

pckopat sana birşey soracam.
Ben öncesinde vilmar 70/30 12 mg %15 aroma ile buharlıyordum ve boğazı yoruyordu akşam olunca boğazda ağrı oluyordu ama şimdi
sigma 80/20 9.mg %7 aroma ile boğazı rahatsız etmiyor içim iyi ama şunu sormak isterim ben 70/30 9 mg %7 vilmar ile rahat içim alabilirmiyim.
abi sende biliyorsun bu bogaz olayı nikotinin cok etkısı var nbaselerı aynı fırmadanmı aldın
nik. markaları aynımı

Geri