• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum | E-Likit MTL'de Giden En İyi 3 Likit Hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan faraway
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

faraway

Community
1 senesi dl 4 senesi mtl olmak üzere, toplam 5 senedir ceyranlı kullanıyorum..denemedik mod, ato, likit kalmadı diyebilirim, (mutlaka içilmedik daha çok likit vardır)..
son iki seneye yakın 3 likiti dönüşümlü olarak kullanıyorum ;
1) five pawns Grandmaster
2) five pawns Castle long reserve
3) five pawns black flag risen

(arada bazen, canım cigara çektiğinde de %3 le demlediğim black note latakia aroması..kullanıyorum :)

soru şu ; mtl de devamlı kullandığınız bir - iki - yada 3 likit varmı ? Varsa nedir ? Ne kadar süredir kullanıyorsunuz ??

(sadece kullanıcılar lütfen, tedarikçi ve reklamcı olmasın)..

????????

Son düzenleme:
Oyla 0
Tribeca hiç denemedim merak içindeyim.
1-Cuttwood - Boss Rezerve
2-Five Pawns - Grandmaster
3-Eliquid France - Supreme

Black Note - Latakia çok övüldü diye aldım Taifun GT 3 de bildiğiniz tekerlek tadı geldi, IDA Concept ile anca içebildim.

Tribeca hiç denemedim merak içindeyim.
1-Cuttwood - Boss Rezerve
2-Five Pawns - Grandmaster
3-Eliquid France - Supreme

Black Note - Latakia çok övüldü diye aldım Taifun GT 3 de bildiğiniz tekerlek tadı geldi, IDA Concept ile anca içebildim.
latakia yı %3 ile demleyip aromadan sıkılınca arada, cigara niyetine çekmeli.. :rolleyes:

Son düzenleme:
tfa ry4 double ile fa maxxblend karıştırıyorum hocam.
tfa ry4 double % 8
fa maxx blend % 2 gibi.
Bunları farklı kaplarda demleyip sonra birbirine karıştırıyorum direk olarak değil.
Ne zamandır bunu denemek için aromaları almış bekletiyordum bakalım deneyeyim demleme süresi ne kadardır acaba

Yorumlara bakıp calipitter ve parlament siparişi geçtim bakalım spica pro ve Major da nasıl bir tat alacağız.
Bu arada yeni bir site var 3m çok çok uygun almak isteyen varsa kaçırmasın derim

Longend blend (Arion)
Coffea cream cigar (Arion)
Kendimce yaptığım tütün tabanlı mixler
Carlo erba - merck - merck 9 mg sek nbase

Geri