• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum | E-Likit MTL'de Giden En İyi 3 Likit Hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan faraway
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

faraway

Community
1 senesi dl 4 senesi mtl olmak üzere, toplam 5 senedir ceyranlı kullanıyorum..denemedik mod, ato, likit kalmadı diyebilirim, (mutlaka içilmedik daha çok likit vardır)..
son iki seneye yakın 3 likiti dönüşümlü olarak kullanıyorum ;
1) five pawns Grandmaster
2) five pawns Castle long reserve
3) five pawns black flag risen

(arada bazen, canım cigara çektiğinde de %3 le demlediğim black note latakia aroması..kullanıyorum :)

soru şu ; mtl de devamlı kullandığınız bir - iki - yada 3 likit varmı ? Varsa nedir ? Ne kadar süredir kullanıyorsunuz ??

(sadece kullanıcılar lütfen, tedarikçi ve reklamcı olmasın)..

????????

Son düzenleme:
Oyla 0
Castle Long (Orjinal Likit)
Raven (Arion)
Zıkkım V2 (Jvaper)
Parliament (Keyf)
Supreme(Orjinal Likit)

Bazı yabancı ve yerli likit üretenler 80/20 3-6mg dl için muhtemelen, 70/30 9-12 mg mtl için galiba imal ediyor...iyide aga, mtl de 6mg içenlere hitap etmiyorsunuz, ki ençok 6mg gidiyor, haberiniz yok...????????

Bobas ve gorilla liste üstü. ( Ne kadar tükettiğimi yazarsam taşlarlar :) )
1. fivepawns castle long reserve, grandmaster
2. naked100 amazing mango, lavaflow
3. brandno35 ancholy

Ancholy yeni (ve yerli) sadece. Test için aldım ve çok beğendim. Sürpriz yaptı.

Son düzenleme:
Parliamenti duyuyorum sıklıkla ama test amaçlı alıp denemedim nedense. O yüzden fikir veremem.
@azash haklı, sürekli içeyim dersen sıkabilir. Ben sürekli iki ya da üç likiti aynı anda tükettiğim için böyle bir sorun yaşamıyorum. Hatta tankın birinde bir meyveli likit mutlaka bulundururum.
3-4 günde 1 refresh için heisenberg tarzı fresh bir likit deneyebilirsiniz.

Anchloy ile keyifin parliamenti aynı diyolar doğrumu ustam
Araya girmiş oldum ama...

Ancholy baharat tadı net/bariz... Ve şaşırtıcı derecede boğaz vurumu var.

Parliament tadı ise daha göreceli ,net baharat tadı almak ,yada sadece o tadı almak zor... Daha komplike bir aroma ve demlenme süre/ay durumuna göre değişiklik gösteriyor .

Elbette bence:)

Geri