• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum | E-Likit MTL ve Meyve Aromaları?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mete
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mete

Banned
Merhaba

E Sigaraya basladigimdan beri (yaklasik 2 yil) tütünlü likitler kullaniyorum. Pastane ve çerezli aromalar ile aram iyi degil. Tekil demledigim meyve aromalari yavan geldi. Meyve mixlerinde de henuz aradigimi bulamadim. MTL içime uygun meyveli recetelerinizi paylasirsaniz sevinirim. Örneğin; Elma tutun, elma -karamel-vanilya vb. gibi...

Selamlar.

Oyla 0
Mtl'de sadece meyve gitmiyor, ben alışamadım. Alışırım diye tankı dolduruyorum, bir kaç puf'tan sonra, tankı döküyorum. Olmuyor, gitmiyor Mtl'de sade meyve.

FE Şeftali mtl de tek basına yorumlanabilen hem lezzetli hemde ağız tadı degistirmede etkili.

Collection vape'den Red Absinthe. Denemenizi tavsiye ederim bir sene önce içmiştim bayağı hoşuma gitmişti.

Benim favorim, TB kibbery yogurt % 8 + %2 FE Mango. 1-2 hafta sonra mükemmel lezzetli meyveli likit oluyor.
Saygılar.

Başladığımdan beri MTL içicisiyim, 3 tane adv’im var;

• FA Maxx Blend
  • Unicorn Klonu
  • Kurabiye sallamasyonum (çilekli kremalı kurabiye)

Sadece meyve MTL’de yavan kalıyor bence de. Biraz yumuşatmak ve tad açısından zenginleştirmek için krema (tercih etmiyormuşsunuz ama biraz da kurabiye) ile hafif bir taban oluşturup oluşturup istediğiniz meyve aromasını ilave etmeyi deneyebilirsiniz. Biraz “kompleks” diye tabir edilen aroma karışımına ihtiyacınız oluyor. Aynen tek meyve aromasının yavan kaldığı gibi “meyve + 1 adet aroma” şeklinde bir karışımın da yavan kalacağını düşünüyorum. “Meyve + x tütün” hiç denemedim, tütün olarak bir tek sek Maxx Blend kullanıyorum onu da birçok arkadaşım tütünden bile saymıyor...:)
Hocam merhabalar
Unicorn klon için adres veya tarif alabilirmiyim sizden
Orjinalden 1 fırt çektim yıllar önce
Daha yaklaşan klon bulamadım

Screenshot_2019-09-22-23-53-41-065_com.android.chrome.jpg
Herkese hitap etmeyebilir. Bu tarifi en son 50ml, 15mg olarak demledim severek tükettim.

Yeni FE aromalarından Grape (üzüm) ile tütün aroması deniyen oldu mu acaba? Real Cig'e biraz altlık yapayım diyorum amma? :unsure:

Geri