• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum | E-Likit MTL ve Meyve Aromaları?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mete
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mete

Banned
Merhaba

E Sigaraya basladigimdan beri (yaklasik 2 yil) tütünlü likitler kullaniyorum. Pastane ve çerezli aromalar ile aram iyi degil. Tekil demledigim meyve aromalari yavan geldi. Meyve mixlerinde de henuz aradigimi bulamadim. MTL içime uygun meyveli recetelerinizi paylasirsaniz sevinirim. Örneğin; Elma tutun, elma -karamel-vanilya vb. gibi...

Selamlar.

Oyla 0
Genelde öyle tüketebiliyorum ben tütünü zaten. Tribeca gibi, ry4 gibi ya da Arion' un light tobaccosu gibi tatlı tütün likitlerini seviyorum. Sigaraya benzer acı, sert baharatlı tütünler bana hiç uymuyor.
Millet sigaraya yakın tütün konusu açıyor ben o konularda memnun olunmayan aromaları bulmaya çalışıyorum hah bu tatlı demek ki diye.
Neyse arkadaşın konusunu dağıtmayalım ama tatlı tütün tavsiyeleri canı gönülden alınır. ?

Tribeca tadına benzer ama, 1,2 nota eksik soho yu sevebilirsiniz.

Nbase = 30 ml {70vg, 30pg}
Soho = 2,5 ml
Brown Sugar = 0,4 ml

Mtl ve meyve deyince benim aklıma direkt Heisenberg Pinkman geliyor :)
Bir de Flavor Boss'tan Purple Slush, içmelere doyamazsın...

Benimde damak tadıma uymuyor. Tütün ağırlıklı genelde arada pastane ?
Kavun kulaga kotu gelmedi denemek gerek ?

Merhaba

E Sigaraya basladigimdan beri (yaklasik 2 yil) tütünlü likitler kullaniyorum. Pastane ve çerezli aromalar ile aram iyi degil. Tekil demledigim meyve aromalari yavan geldi. Meyve mixlerinde de henuz aradigimi bulamadim. MTL içime uygun meyveli recetelerinizi paylasirsaniz sevinirim. Örneğin; Elma tutun, elma -karamel-vanilya vb. gibi...

Selamlar.

Tek başına Capella Banana Spilit güzeldir.. Hele bide elinizde expro 2.1 gibi meyveci bir atomizeriniz varsa..

Flavor Boss Meyveli Mtl önerileri devam listesi,
Sugar Lİps,
Tropical Typhoon,
Death to Hipster,
Mr. Crock's Left Handed Penguin,
Monster Melons,
ve G.O.A.T aromam Dictator Lemonade :love::love::love:
aromaların hepiciği de Salla&Buharlaya uygundur, demlendirmemeniz özellikle tavsiye olunur :sneaky:

Expro maalesef ustad. Elimde spica pro, troya mv1 ve berserker 24mm var. Birde emektar troy1xv2 rda. Rda olur gibi bananaya :)
SP de de gideri var. Ama ağız tadı olarak meyveli sever biriyseniz. Berseker i sallayın expro 2.1 alın 100 150 arası pişman olmazsınız..

Edit sadece banana yok o aroma da taban bisküvi ve eser miktar vişne var..

Baharat yada pastane olmadan meyve aroması sönük kalıyor meyve aromasında Lady beğenmediyseniz birşey diyemem muffinman twist aromasını kullanıyordum bir ara gün boyu sıkmadan içiyordum. Tabi tarçın ve elma ağırlıklı oluyordu damak zevki.

malum önümüz yaz tavsiye edebileceğim meyveli fresh likit dinner lady summer serisi strawbery bikini derim.6mg alırsın istersen nıkotın oranını arttırırsın gun boyu sıkılmadan içebilirsın.ben keyıfle kullanmıstım.
ama @GURCANN a katılıyorum mtl in asıl amacı tütünlü karısımlardır.keyfi onlar verir.arada sırada degısıklık için denenebilir meyveli pastane çörek

Muz seviyorsanız
Boss Reserve
Solub Banana Bikers %11
Üzüm seviyorsanız
İnawera grape %4
Fe Real Çiğ %3
TFA wipped cream %2
Reçetesini deneyebilirsiniz
Elma-Tarcin seviyorsanız
Twisted muffin woman
Hindistan Cevizi seviyorsanız
Twisted Bounty Hunter %10
Solub Chateu Haut %10-12(her damağa uymaz)
Solub Chasseur de Primes %12 ( her damağa uymaz)
Arkadaşların da dediği gibi tek meyve aromaları MTL de pek ADV olmayabiliyor daha çok mix likitlerde gün boyu tüketmeye uygun bana göre.

twelve monkeys kanzi - karpuz böyle dilim elinizde gömüyorsunuz
sauce bomb ak47- şeftali kesinlikle baymıyor kremsi.
mister e liquid blue voodoo - blueberry ve çok az şeftali kremsi tadı felaket güzel
fivepawns gambit - orjinal daha organik tatta bir elma için deneyin.
the one lemon-farklı bir limonlu kek yorumu dinner lady gibi efektör tatlandırıcı çorbası değil baymaz.
ruthless grape drank-Organik üzüm yorumu salt olarak içiyorum harika.
kilo dewberry-karışık meyveli kavuna yakın bir tat veriyor denemelisiniz.

saydıklarım mtl de denediğim meyve aromalı lkikitler.

h
Merhaba

Selamlar.

hocam selam,
ben daha dün efkar’ın berra’sını aldım. farklı bir likit. notaları da çözemedim henüz ama araştırmanızı tavsiye ederim. belki burada deneyen olmuştur :)

Geri