• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum | E-Likit MTL ve Meyve Aromaları?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mete
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mete

Banned
Merhaba

E Sigaraya basladigimdan beri (yaklasik 2 yil) tütünlü likitler kullaniyorum. Pastane ve çerezli aromalar ile aram iyi degil. Tekil demledigim meyve aromalari yavan geldi. Meyve mixlerinde de henuz aradigimi bulamadim. MTL içime uygun meyveli recetelerinizi paylasirsaniz sevinirim. Örneğin; Elma tutun, elma -karamel-vanilya vb. gibi...

Selamlar.

Oyla 0
Mtl' de meyvelileri pastane ile bağlamadan ben de pek sevmiyorum açıkçası. DL' de çok iyi gidiyor onlar bana göre. Örneğin kanzi tipi fresh bir aromaya DL de bayılıyorum ama mtl' de sönük kalıyor.
Meyve ön plandaki pastaneler mtl de güzel olabiliyor ama, gambit mesela benim mtl' de de dl kadar keyifli bulduğum aromalardan biri. Ya da çilek-custard karışımı olan hazır mix aromalardan da deneyebilirsiniz. Çok yoğun pastane olmamakla birlikte custard-krema içerikleri meyveye güzel taban oluyor mtl için bence.

Selam
mtl ile meyve sebze pastane aromalrının tadlarının işin fıtratına ters olduğunu düşünüyorum ve anlamsız buluyorum ( kendimce)
edit:imlaa
tütün kombinasyonları ile denenebilir lakin sadece meyve ve mtl bilemedim :)

Ama hep tütün hep tütün de olmuyor ki yahu, arada ağzımız da tatlanmasın mı ? Sırf meyve-pastane için DL kullanıyorum ama ofisteki kötü bakışlar ürkütücü olmaya başladı. ?

Selam
mtl ile meyve sebze pastane aromalrının tadlarının işin fıtratına ters olduğunu düşünüyorum ve anlamsız buluyorum ( kendimce)
edit:imlaa
tütün kombinasyonları ile denenebilir lakin sadece meyve ve mtl bilemedim :)
Bayılma ve baygınlık geçiririz diyorum. Meyveli likitten herhalde. Bir keresinde kanzi içiyorum. 12mg mtlde 1 saat içtikten sonra fenalık geçiriyordum ben.

hocam kendimce doğru olanı yapıyorsunuz
tütün aromasının yanına hafif krema hafif bal nasıl olur :unsure:

Genelde öyle tüketebiliyorum ben tütünü zaten. Tribeca gibi, ry4 gibi ya da Arion' un light tobaccosu gibi tatlı tütün likitlerini seviyorum. Sigaraya benzer acı, sert baharatlı tütünler bana hiç uymuyor.
Millet sigaraya yakın tütün konusu açıyor ben o konularda memnun olunmayan aromaları bulmaya çalışıyorum hah bu tatlı demek ki diye.
Neyse arkadaşın konusunu dağıtmayalım ama tatlı tütün tavsiyeleri canı gönülden alınır. ?

Genelde öyle tüketebiliyorum ben tütünü zaten. Tribeca gibi, ry4 gibi ya da Arion' un light tobaccosu gibi tatlı tütün likitlerini seviyorum. Sigaraya benzer acı, sert baharatlı tütünler bana hiç uymuyor.
Millet sigaraya yakın tütün konusu açıyor ben o konularda memnun olunmayan aromaları bulmaya çalışıyorum hah bu tatlı demek ki diye.
Neyse arkadaşın konusunu dağıtmayalım ama tatlı tütün tavsiyeleri canı gönülden alınır. ?
haklısınız arkadaşın postunu baltalamayalım da ben fikrimi belirtiyim dedim :)
mesela maxx blend diye bir aromaya biraz krema @Mete bence bir dene derim.

Başladığımdan beri MTL içicisiyim, 3 tane adv’im var;

• FA Maxx Blend
  • Unicorn Klonu
  • Kurabiye sallamasyonum (çilekli kremalı kurabiye)

Sadece meyve MTL’de yavan kalıyor bence de. Biraz yumuşatmak ve tad açısından zenginleştirmek için krema (tercih etmiyormuşsunuz ama biraz da kurabiye) ile hafif bir taban oluşturup oluşturup istediğiniz meyve aromasını ilave etmeyi deneyebilirsiniz. Biraz “kompleks” diye tabir edilen aroma karışımına ihtiyacınız oluyor. Aynen tek meyve aromasının yavan kaldığı gibi “meyve + 1 adet aroma” şeklinde bir karışımın da yavan kalacağını düşünüyorum. “Meyve + x tütün” hiç denemedim, tütün olarak bir tek sek Maxx Blend kullanıyorum onu da birçok arkadaşım tütünden bile saymıyor...:)

Fe French Pipe

Meyveli Tütün reçetelerinizi ben de takip etmek istiyorum.

Mango Tabacco
Nbase 40 ml {70vg, 30pg}
Marzipan = 0,7 ml
Mango = 2,0 ml
Tütün aroması = 2,0 ml

Tütün aromaları; soft içim için,... soho, ry4, fr4

Tütün aromaları; sert içim için,
Desert Ship, 7leaves

Veya kendi sevdiğiniz çok baharatlı olmayan bir tütün aroması şeklinde seçilebilir.

Not: marzipan acı kayısı çekirdeği tadında badem aromasıdır. Sevmeyen eklemesin. Yada badem ile değiştirsin.

haklısınız arkadaşın postunu baltalamayalım da ben fikrimi belirtiyim dedim :)
mesela maxx blend diye bir aromaya biraz krema @Mete bence bir dene derim.
Cutwood tobacco trail icilebilir ama bir daha alasim gelmedi. Maxx Blend tekil demlemistim, begenmedim. Aromania TB Red Apple (Elma-Vanilya-Tutun) ve FE RY4+FA Fuji karisimini listeye aldim. Bu konudan da bir iki kafama yatan recete cikar sanirim. @Orhan Abi

Geri