• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara MTL RDA Önerisi İstiyorum?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan roanwolf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

roanwolf

Community
Merhaba arkadaşlar,
Demlediğim likitleri test etmek ve evde kullanmak için bir MTL RDA ya ihtiyacım var. Boğaz vurumu benim için önemli değil. Aroma performansına bakıyorum. Genelde tütün aromaları demliyorum. Çok nadir de olsa pastane tarzı oluyor. Yani asıl olarak tütün aromalarında iyi olan bir RDA düşünüyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Oyla 0
İda yada troyda squonk pin var mı. Galaxies berkserker ammit filan kullandım ama bunları denemek fiyatından dolayı hiç kısmet olmadı belki ikinci el edinebilirim

ben ilk seri troy ve son üretilen idalardan kullandım squonk pin görmedim hocam dolayısıyla olduğunu sanmıyorum. Lakin likit haznesi baya geniş pamuğun emdiği haznenin aldığı derken 1-1.5 ml likit alıyor.

Hortlasın güzel konu. Aklımdan çıkmayan bir RDA var. Çinde virüs olmasa klonunu alacaktım. Meraktan delirmek üzereyim. Açıklıyorum:

Sichro Rda

Bizim buralarda pek bilinmiyor. Mtl rda kullananlar hastası. Yapıya bakınca en iyi aroma veren rda olabileceğini düşünüp çıldırıyorum. Orjinalin fiyatını görünce daha çok çıldırıyorum. Ah Sichro yaktın beni. :)

Siz yoğun olarak rda kullanıyorsunuz. Biraz daha yorum/ kıyas alabilir miyiz FeV rda için.

Almadık... Şu rdayı almadık. Püh bize hacı.

hala uktedir içimde kardeşim :) 2,5 yıldır rda kullanmadım, ilk olacaktı, töh

Squonk lara geçtiğimden beri bende aranıp duruyorum. Dl ci olmadığımı iyice anladıktan sonra bf pinli mtl rda aramaya başladım. Nispeten rahat bulunabilen ammit, berserker ve galaxies derdime çare olmadı. Sıcak buhardan dolayı. Fev bf1 de aroma da zayıf kaldı.

Şu an 2 tanesini kullanıyorum

Cthulhu 1928
Holic rda

Aroma da ve sıkılıkta holic daha iyi.

İkiside memnun eder kullanıcısını

ELE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Squonk lara geçtiğimden beri bende aranıp duruyorum. Dl ci olmadığımı iyice anladıktan sonra bf pinli mtl rda aramaya başladım. Nispeten rahat bulunabilen ammit, berserker ve galaxies derdime çare olmadı. Sıcak buhardan dolayı. Fev bf1 de aroma da zayıf kaldı.

Cthulhu 1928
Holic rda

ben yokluktan ammit mtl rda ile devam etsemde halimden memnun değilim
le sonic iyi bir klon bulup kendimce iyileştirmelerle güzel aromalı ciğer sökecek kadar sıkılığı olmasada ideal bir sıkılıkta mtl rdaya ulaşabileceğimi düşünüyorum

Beni rda'lardan soğutan şey squonk mod gerekliliği oldu. Özellikle MTL'de bir alternatif yok gibi, DL için drop herşeye izin veren model tasarımıyla yeterli oluyor.

Cthulhu 1928
Holic rda

Bende bf modda kullanmak için havadar olmayan aroma ön planda bir mtl rda bakıyorum, holic i araştırayım o zaman..

orjinal olarak sıfır temin etme şansımız bulunmuyor Vaping Gentleman Ürünüdür. Çok şık bir RDA dır. Geçenlerde satmak isteyen birine rastlamıştım.

MTL Rda olarak şuan da ben Vega kullanıyorum. tavsiye ederim.

Dış Bağlantı sıfır bulunmaz.

Bunların Yanında Skyfall derim , Haku Venna derim. Schiro derim ... Rda olunca mevzu bildiğinizden daha uzun..:D

Son düzenleme:
1- cthulhu 1928 / Her anlamda memnunum. en kucuk delikte yeterli sikilikta mtl ve gayet guzel aroma vermekte. Ozellikle meyve ve pastane tatlarinda cok basarili. Bogaz vurumu da bana yeterli gelmekte. Gecenlerde SS316L mtl clapton telle denedim (mekanik squonk ile) haliyle sicaklik cok artti kucuk delikte ama 2. - 3. delikte mdtl kivaminda muthis bir aroma veriyor. Oyle ki epeydir kullandigim likitin meger ne guzellikleri varmis dedirtti :) Ince olan driptip i cok begendim. Digeri kisa kaliyor benim icin.

2- digiflavor etna / paket icerigi harika, 3 farkli hava tupu var, mtl icin istenilen sikilik saglanabilir fakat gurultulu bir hava akisi var. Meyve ve kremali arolamarda memnun kaldim, bir suredir de tutun grubu deniyorum ama damak alismis fev doyuruculugu ariyor. haliyle sarmadi. Zincir cekimde buhar cok degil ama kendisi cok isiniyor, uzun bir driptip ile yada heat sink parcayla kullanmak daha iyi.

3- rexx rda / cok basit bir yapisi var, kurulumu da oldukca kolay. gorunumu hos fakat cok adi bir hissiyati var :) malzeme cok ince. hava ayarini mtl sikiligina getirince yogusan ve sicrayan likit yuzunden fokurtulu ses yapmakta. az daha acip mdtl olarak kullanimi daha uygun. Aromayi cok guzel veriyor, haznesi de epey derin oldugu icin squonk sart degil. Altin kaplama diye gecen deck ve direkler var fakat bir keresinde 2-3 gun kullanmayip icini acinca pamukta kizilimsi bir renk gorunce duzenli kullanima almadim acikcasi. Sadece likit denemelerinde kullaniyorum.

4- berserker v1 rda / 5-6 kez farkli kurulumlar ile denedim ama asla istedigim sonuclari alamadim, temizleyip kaldirdim. bildigim likitlerle bile husran. Ayrica defalarca temizlememe ragmen metalik bir tad var gecmeyen. Hava tupleri de zaten cok egreti duruyor ve tam fonksiyonlu degil bana gore. Uymadi bana.

Hortlasın güzel konu. Aklımdan çıkmayan bir RDA var. Çinde virüs olmasa klonunu alacaktım. Meraktan delirmek üzereyim. Açıklıyorum:

Sichro Rda

Bizim buralarda pek bilinmiyor. Mtl rda kullananlar hastası. Yapıya bakınca en iyi aroma veren rda olabileceğini düşünüp çıldırıyorum. Orjinalin fiyatını görünce daha çok çıldırıyorum. Ah Sichro yaktın beni. :)

Siz yoğun olarak rda kullanıyorsunuz. Biraz daha yorum/ kıyas alabilir miyiz FeV rda için.

Almadık... Şu rdayı almadık. Püh bize hacı.

Sen Project900 ü nasıl kaçırdın kaptan :D tam senin tarz bir rda idi. Aksesuarlarıda müthiş

orjinal olarak sıfır temin etme şansımız bulunmuyor Vaping Gentleman Ürünüdür. Çok şık bir RDA dır. Geçenlerde satmak isteyen birine rastlamıştım.

MTL Rda olarak şuan da ben Vega kullanıyorum. tavsiye ederim.

Dış Bağlantı sıfır bulunmaz.

Bunların Yanında Skyfall derim , Haku Venna derim. Schiro derim ... Rda olunca mevzu bildiğinizden daha uzun..:D
berserker , speed,galaxies , ammit denedim içlerinde ammit eh işte,berserker tam bir hayal kırıklıgıydı

Son düzenleme:
Skyfall başı çeker.
Kolay bulurum uygun fiyatları derseniz vega rda yı önerirrim her türlü de yardımcı olurum ????

Geri