• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara MTL RDA Önerisi İstiyorum?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan roanwolf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

roanwolf

Community
Merhaba arkadaşlar,
Demlediğim likitleri test etmek ve evde kullanmak için bir MTL RDA ya ihtiyacım var. Boğaz vurumu benim için önemli değil. Aroma performansına bakıyorum. Genelde tütün aromaları demliyorum. Çok nadir de olsa pastane tarzı oluyor. Yani asıl olarak tütün aromalarında iyi olan bir RDA düşünüyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Oyla 0
ben tütünde biraz havadar takılıyorum. troy en büyük hava kanalıyla 0.7 ohm gibi güzel verim alıyorum. 28 a1 kanthal 4.5 tur 2mm kılavuz. mis..

Galaxies MTL RDTA.
Aroma olarak Troy1xv3 den önde olduğunu düşünüyorum.
Sarımı kat kat kolay, hava kanalını ayarlaması da basit.
2ml tankı sayesinde durmadan damlatmakla da uğraşmıyorsunuz.

Edit: Squonk moda geçerseniz, uygun pini de var kutusunda ayrıca.

Troy 1x v3 şu ana kadar harikaydı benim için. Yarın İda geliyor bakalım Troy rafa kalkacak mı... Pamuğa acımadan oyuncak gibi likit değiştiriyorum. RDA özgürlüktür, RDA candır :)

siz tamamiyle Caiman Rda’yi tarif etmişsiniz :)
Aynı şekilde Caiman RDTA’da çıktı, ben bf olarak kullanmıştım sattığıma çok pişmanım kesinlikle tavsiye ederim

edit: hort konuya düşmüşüm :D

Hortlasın güzel konu. Aklımdan çıkmayan bir RDA var. Çinde virüs olmasa klonunu alacaktım. Meraktan delirmek üzereyim. Açıklıyorum:

Sichro Rda

Bizim buralarda pek bilinmiyor. Mtl rda kullananlar hastası. Yapıya bakınca en iyi aroma veren rda olabileceğini düşünüp çıldırıyorum. Orjinalin fiyatını görünce daha çok çıldırıyorum. Ah Sichro yaktın beni. :)

Aroma olarak rakibi mutlaka vardır ama (tütünlülerde bence çok başarılı) soğuk buharsa tercihiniz fev bf1 rda öneririm. Sanırım bazı klonlarında düz 510 pinide mevcut, squonk modla kullanmam derseniz
Siz yoğun olarak rda kullanıyorsunuz. Biraz daha yorum/ kıyas alabilir miyiz FeV rda için.

TRY 82.70 9%OFF | 900 bf RDA MTL 316 paslanmaz çelik 12mm/13mm/18mm çap Alt-besleyici rebuildable atomizer VS Goon rda apocalypse kennedy rda

millenium rta yı üreten italyan modörun rda sıdır

Almadık... Şu rdayı almadık. Püh bize hacı.

İda veya troy alıp geçin hocam. Topcap hariç birebir aynı zaten, ida daha az ısınıyor. İkinci el takip ederseniz forumlarda veya telegramda 100 lira civarına alırsınız. Hatta 1 saat önce 75 liraya satıldı. Ben ultem parçalarıyla ve dual deck ile 200'e satmıştım geçen hafta

İda veya troy alıp geçin hocam. Topcap hariç birebir aynı zaten, ida daha az ısınıyor. İkinci el takip ederseniz forumlarda veya telegramda 100 lira civarına alırsınız. Hatta 1 saat önce 75 liraya satıldı. Ben ultem parçalarıyla ve dual deck ile 200'e satmıştım geçen hafta
İda yada troyda squonk pin var mı. Galaxies berkserker ammit filan kullandım ama bunları denemek fiyatından dolayı hiç kısmet olmadı belki ikinci el edinebilirim

Geri