• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
keşke alsaymışsın

yanlış cevap. tutulduğu için bitti işte ???? Coppervape firmasına fazlaca mail atılsa yeniden üretim yaparlar belki. :unsure:
Yeniden üretim kısmını tam kestiremedim, ama stok hakkında bilgi verebiliyorlar genelde. En hızlı ve net bilgi, genelde, 2F’ten geliyor. Ulton BF1 piyasadan kaybolduğunda yeniden gelecek mi, ne zaman gelir, vs. sorularıma net cevap vermişlerdi.
bu baca setinden almayı düşündüm ama buhar sıcak olur diye vazgeçmiştim.
baca boyu çok kısa geldi bana. o yüzden kalmış olabilir
Cepte full-set tutmak fena olmazmış komutanım. ???? Gerçi bir deck‘in yanında altı seçenek biraz tuhaf bir şey olur galiba.????

Yeniden üretim kısmını tam kestiremedim, ama stok hakkında bilgi verebiliyorlar genelde. En hızlı ve net bilgi, genelde, 2F’ten geliyor. Ulton BF1 piyasadan kaybolduğunda yeniden gelecek mi, ne zaman gelir, vs. sorularıma net cevap vermişlerdi.

Cepte full-set tutmak fena olmazmış komutanım. ???? Gerçi bir deck‘in yanında altı seçenek biraz tuhaf bir şey olur galiba.????
bunu bile incelemem nerdeyse 20 gün sürdü. tak çıkar bozucam kırıcam diye korktum ???? kalsın aman

@Epek aslında sana uyar bu bak. ağzın kalaylı nasolsa sövgeçmestrolardan ????

dedim ve aklıma geldi. ekleme yapayım hemen
sanada uyar @Kanthal . al istersen dene bi ;)
Alıyordum aslında ama dediğim gibi paypal, kargo, vs. derken bezdim resmen. ????‍♂️ Bir de zamanında SXK FeV almıştım. Temizleyip Nbase çalışayım dedim. Vidalarından pas akınca…????‍♂️

Ulton FeV Vs Dual. Bunda da olmuştu aynısı.????‍♂️ FeV başlığına eklemiştim bu olayı. Hem ilginç hem de berbat bir durum. ????‍♂️

büyük ihtimal diğer atolarda da aynı vidayı kullanıyorlar ve onlarda olmuyor.
fevin deck yapısı sebebi ile pamuklar vida başının üstünde ve devamlı ıslaklık var.
base, nik ve aromadan dolayı kimyasal bir tepkime oluşmasından dolayı diye fikir yürütmüştüm
zaten bütün fevler yolcu oldu bende ????

büyük ihtimal diğer atolarda da aynı vidayı kullanıyorlar ve onlarda olmuyor.
fevin deck yapısı sebebi ile pamuklar vida başının üstünde ve devamlı ıslaklık var.
base, nik ve aromadan dolayı kimyasal bir tepkime oluşmasından dolayı diye fikir yürütmüştüm
zaten bütün fevler yolcu oldu bende ????
Aldığımı bile unutmuşum FeV’i. İlk temizlik olsun diye ultrasonik kullanınca pas aktı resmen. ????‍♂️ Elimden geldiği kadar not geçiyorum bu olayları ki yeni kullanıcı şaşırmasın bu tür durumlara. ????

Ben gtr yerine koycam kubbe baca ile pastane keyfi ???? ???? ????

All in one diyosun :unsure:

@Epek aslında sana uyar bu bak. ağzın kalaylı nasolsa sövgeçmestrolardan ????

dedim ve aklıma geldi. ekleme yapayım hemen
sanada uyar @Kanthal . al istersen dene bi ;)

Agam romanyaya giden kargolarim eger gelirse ki surec biraz yavas isliyor, bir sure kendimi atomizer diyetine almayi dusunuyorum şahsen. Eksiklerim gelsin, bu yılı kapatma derdindeyim, umarım, inşallah, sanırım, falan filan ????????

Yine azıttım çünkü , durduramiyorum ????

Az önce sevdigimiz bir arkadaşımızdan, kayfun v5 se mtl kitli teklifi geldi, almamak icin 40 takla attim desem yeridir, tertemizdi :D

Geri