• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@CmZ hocam affına sığınarak...
Onunki böyle yeşil sulak yerden değil,gelirse çölden gelir genelde ????????????
Estf. Bizim namımız belli ????????
Bahtsız Bedevi ????
Ya burada ulu orta konuşmayalım şimdi. Belki okurken kahve falan içenler olabilir. Ben özel mesajla anlatırım sana ????????
???????? vir yılanı vir yılanıı bir beni zehirleme ama 5-10 kişiyi yanımda götürmem lazımm ????????
yolda gelirken kutup ayısını yemiş yılan bu ???? içinde saklıyo ayıyı ????????
Benim kutup ayısı bunu döfeeer

Şunuda eklemez isem olmaz
Beni o gümrükte kaldımı geçtimi hazzı ayakta tutuyor sanırım
O gümrüğe girdikten sonra aha kaldı aha geçtiii ANLAYAMAZSINIZ ????????????

Soft içim sevenler yani senin tarzında kullanıcılar için biçilmiş kaftan.

Cok dusundum ama devamlilik onemli, adamlar bir cikardi, sonra kayboldu. Yedek parca sorunu olacaksa, benim gozumden dusuyor şahsen. Bunu svoemesto, fakir cok iyi yapiyor. Svoemesto bir kenara, fakiri bu konuda cok takdir ediyorum. Cok zorladim hani sevim diye ama bir ion S biraz yakindan gecti sahsen. Sattigi urune uzun sure destek veren firma önemli bence :)

Sen yokken ben vardım ve düz dedim daha ne ???? kayfun bizden sorulur sonra da pişman olunur tabi ????????

Ooo devrecilik diosun yani ???? bizi yeni goruon ama bizimde var bi mazimiz ????

Bir denesen yörüngeden çıkarsın

Vurucu tiplerle isim olmaz :cool:

Devrecilik değil yokluğunda deva olmak ☺️ sonuçta bir kayfun sorusuna anında yetiştim ????

Ooo devrecilik diosun yani ???? bizi yeni goruon ama bizimde var bi mazimiz ????

Diğer konuda ise, evet destek bazı ürünler için gerçekten önemli ama şöyle de birşey var. Beğendiğin ve sürekli kullanabileceğini düşündüğün bir ürün çıkınca ve o fikre sahip olduğun an çekindiğin hususların yedeklerini alarak bu durumla baş edebilmek mümkün.
3 yılı aşkın periyotta bu yaklaşım tarzı ile hiç bir üründe kullanılmaz noktaya mahkum olmadım. Bundan sonra da öyle olacağını düşünmüyorum açıkçası. Öyle ki çoktan vedalaştığım bir çok ürünün camı vs bile elimde kalmış durumda. Bu konuda bazen çok umarsız davranıyorum ????

Devrecilik değil yokluğunda deva olmak ☺ sonuçta bir kayfun sorusuna anında yetiştim ????

Himm, tamam , oyle olsun, anlaştık ????:devilish:

Yedek önemli, çok önemli, yedeksizlik nedir çok iyi bilirim.

Evet seviyorsan yedekliyeceksin. Ama soyle bir gercek var, paket icerigi konsunda çinliler cok iyi, hani cam filan neyse ama oring, izolator, vida konusunda, bolca yedekleri var :)

Evet genelde Çinliler paket içeriğini kullanıcı hayrına düzenliyor, "bazı" firmalar gibi "ham çökelek" satıp lezzet istiyorsan bunları da alman lazım diyor ????

Bu kiyaslamayi aynen su sekilde orneklemek ister şair :)

2 yil Alman , 2 yil kore arabasi kullandim sonra tabi cok sukur almana kesin donus yaptim :D Kiyasladigim araba ise ayni klasman dahi degil, ayni klasmanlari , karsilastirmaya dahi almayacagim :D

Alman arabasi pahali , donanim koreye gore zayif ama malzeme kalitesi ust seviye, yolu hissettirmiyor, balatalar en az 45 50 bin gidiyor, ses sistemi ust seviye gibi gibi, kore arabasi ise, daha fazla donanim, daha ucuz bir araba ama gel gorki vasat bir iscilik , malzeme kalitesi, yolun sesini ve her seyini iceri hissettiren, 15 binde bir balatasi degisen, , alt kalite ses sistemi, vites gecislerini saymiyorum, hatta yakiti hic soylemiyorum ( sehir ici 13 14 lt ???? )

Not : Ha bak su noktayi atlamayalim kimseyide yerden yere vurmayim, hakkini yemeyim. Kore 5 yil garanti, uzun mekanik dayanim konusunda Almandan iyidir. Burada secim konformu, yoksa uzun omurmu ona bakmak lazim :D ben konforcuyum şahsen ????

Ama Almam her zaman Alamandir :D

Lezzetin ederi, kendi nezdimde buysa, o lezzet icin yapilir be yav :D

Alman sevginin kökenini araştırmak lazım ????
???? [ Ich komme, Ich komme ] zamanlarından kalmadır kesin ???? ????????

Bu kiyaslamayi aynen su sekilde orneklemek ister şair

Alman , kore arabasi

yuh diyom başka bişey demiyorum. bu kafa SÖVDEGEÇ gillere bile fazla yawww ????
yazdıklarını saat 19,50 den sonra amuda kalkıp bi daha okumanı tavsiye ediyorum ???? ????

Alman sevginin kökenini araştırmak lazım ????

???? ????:devilish:

???? [ Ich komme, Ich komme ] zamanlarından kalmadır kesin ???? ????????
:devilish: :devilish:

yuh diyom başka bişey demiyorum. bu kafa SÖVDEGEÇ gillere bile fazla yawww ????
yazdıklarını saat 19,50 den sonra amuda kalkıp bi daha okumanı tavsiye ediyorum ???? ????

Su anda hic bisi okucak hal kalmadi :D

Ne yazdiysak O agam :D, fazlasi vardir, eksigi yoktur ????

Yav, bizim cuma gunu verdigimiz siparislerimiz yurt icinde, anca pazartesi kargoya verilir, carsamba en iyi ihtimalle elinde olur :)

Elin yabancisinda cuma gunu verdigim siparis, ingiltereden, romanyaya ulasmis, utanmasalar , bugun dagitima cikti yazacak :) 8 pound verdim kargoya ama, valla helal olsun, hakediyor adamlar :)

InkedSEvsV8_LI.jpg

konusu gecmis ve aklimda tam uyumlu oldugu kalmisti. fakat gozle gorulur farkliliklar var.
bunlardan aralarinda kombinasyon yapildiginda tek uyumlu parca SE bacasinin V8e uymasi. gerisi uyumsuz.
SE siparis ederken aklimdan SS V8 full set almak gecmisti (Bendeki siyah cunku) farkli kombinasyonlar yapabilmek icin ama sonra da dedim gelsin kontrol edeyim de sonra alirim. gormus oldum.

ayni likit, ayni sarim ile aralarindaki icim farki fark cok minimal. Gozumu kapatsam hangisi hangisi anlamam, fakat kulagim aciksa sesten oturu V8i tanirim :ROFLMAO: V8'in sesi 10/10 dersek, SE 4/10 ancak. tabi yaninda pin setini aldigim da unutulmasin.

Ayrica
510 vidalarinin orta kismindaki oringi koymamis SXK. ilk gun kullanim sonrasi baktim 510 altinda islaklik var. cikarip bakinca epey bir sizma oldugunu gordum. asagida mavi cizgilerle belirttigim yere elimdeki uygun ebattaki oringlerden taktim ve sorun cozuldu. 3-4 tank kullanim sonrasi halen sizma olmadigini soyleyebilirim.
sonraki gunlerde yeni tank falan cikmis mi diye gezinirken orijinal sitesinde tesadufen gozume carpti oring kullanildigi. neyse ki macGyver ozelliklerim sayesinde zaten sorunu halletmistim :p
224ea9c8-5b32-4250-9b02-283893be35bb.jpg
@CmZ ilk senin ihtiyacin olacak bu bilgiye. pakette yedek varmiydi bakmadim ama en kotu kullanmadigin bir pinin oringi cikartip gosterdigim yuvaya takabilirsin.

ayrica enteresan bir bulus yaptim ????
@Kanthal hatirlarsin belki V8 icin brunhilde hava vidalarinin uyumlu oldugu soyleniyordu fakat cok aramama ragmen Cin tarafinda bulamamistim. gecen ay FT de gezinirken EVL wraith vidalarini gordum. hislerime guvenip dedim "alayim bunlari, uyar bence" ve en kotu uymazsa atoyu da alirim diye dusundum ???? lakin cuk diye oturdu ????????????
sesin azalacagini umuyordum fakat cok bir etkisi olmadi. fakat 1.7 pinden 1.2 ye inince MTL cizgisine oturdu.
Wraith vida seti soyle: 0.8mm/1.2mm/1.5mm/2mm/3mm

Era pro gayfesi icmedik ama halen @Kanthal bey????

Kahve kahve kahve! ????:coffee: Teşekkürler yazı için @murcix ???? En iyi ByKa diye bilet satıyorlardı İtalya’da; Sacha da benzer bir yorumda bulunmuştu. Diyebiliyor muyuz böyle bir şey?

EVL piyango olmuş resmen, çok sevindim bu habere. Takip edebildiğim kadarıyla, İtalyan tarafı, klasik, Morici çalışmıştı. FT ‘de ByKa SE’in altına uyumluluğu not düşsen tren olur. ????

Era Pro için aklıma gelen en önemli noktaları yazdım aslında. ????‍♂️ Geriye aroma hakkında detaylı bir bana-göre-sonucu çıkarmak kalıyor sadece. Yavaş gidiyor bu kısım. Bugün Chefs Mexican Fried Ice Cream koyabilirim :p —Era Pro rotasyonda. ????‍♂️

Açıkçası en iyi byka mıdır bilmiyorum çünkü v8 ve v9 kullandım sadece. 9 bambaşka bir karakterde ve yapıda. Bence o byka bile değil, isim koymaya üşenmişler ????

Bildiğim kadarıyla da eski seriler de bu çizgide ve dolayısıyla getirdiği bazı küçük değişiklikler ile benim için en iyisidir diyebilirim. SE performans olarak 8ile aynı ama bahsettiğim gibi daha sessiz. Lakin sonuçta bun benim için kazanım iken, yüzük sevenler için geriye gidiş bile olabilir.

v8 e göre
Yivler daha kısa, özellikle topcap. Bu da kullanım tarafında pratiklik getirmiş.
Hava girişi 510 vidası ile olduğu için her istenildiği an değişebilir. V8 de bobini çıkartmak gerekiyor.

Tabi Unutulmasın, bu kıyaslamalar sxk V8 ile SXK SE arasında. Orijinaldeki uyumluluk belki tamdır. Bunlar arasında sadece SE bacası V8e uydu.

Geri