• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@
Kanthal
Kanthal ın kutusunu gören varmı diye konu açasım var ????
Yanlış hatırlamıyorsam Serkan1923 vardı ????‍♂️

Güle güle kullan, darısı varan 2 ye ????????????????????
Teşekkür ederim.... artık kiprasma yok????,2 için biraz daha bekleyeceğim gibi bir gelişme yok henüz????
Son olarak hayalimde şu üç moddan birini almak var
Lostvape dna100c,innokin coolfire z80,vaporesso Target 100
Edit :modlar için yorumlar benim için değerli olacak
2-tabii ki lostvape ayrılacak ama diğerlerine dair fikirleri merak ediyorum

Ufff bana baya cevap hakki dogmus :D

Fiyat çok ilginç geldi bana —biraz yüksek. Tank seçenekleri de pakette yok sanırım. ????‍♂️

Bence pioneer in kalkti bir yerleri, denemedim ama ilk seride bir akim yakaladi ve 2. Dede merak uyandirdi bu durumdan mütevellit, herkes atoyu guslarla, kayfunlarla, dvarw larla kiyasladi ama sonra yalan olacak ayni Dram mi ne öle cok pohpohlanmis bir ato vardi, onum gibi ;)

yaw siz gidip kendi konunuzda ekstra pin, insulator, nozzle falan konussaniza eldeki atoyu siradan bir ato performansina cikarabilmek icin. ????
ne isiniz var baska markalarla.

Kimmiski onlar, siradan atoya ceviren , ciksin bakim meyadana, merak ettim ???? ????

çok teşekkür ederim üstad

Ne demek , her zaman, yanlis anlama, bize sor demiyorum, onlar haric herkese sor :D

bu arada KA SE var ya

KA SE denince akillara Kayfun Prime Special Edition dan başka bisi gelmez "nokta " . ????

Sesli güldüm @
Epek
Epek gözüne sokayım bari bu alıntıyı :D

Aldım ve kovalıyorum, bu kışkırtmalari ????????

sataşma yapma ticariiii :cool:

Yok agam , haşa, sana sataşmak ne haddime ???? ben sadece, şey ettirdim işte ????????

1 numara doğru da 2 numara pek iç minnak gibi değil olsa olsa dış minnaktir o.....
bayaaa dış yani ????????????

Onlar bizim forumun iç minnaklari babinda şey etmiştim :D ama yaklaşım mükemmel, bu gibi iç minnaklara, yaptırım getirmek lazim, acaba kirmizi nicklilerden yardim mi istesek :D

Olsa olsa ahanda budur ????

????????

Teşekkür ederim.... artık kiprasma yok????,2 için biraz daha bekleyeceğim gibi bir gelişme yok henüz????
Son olarak hayalimde şu üç moddan birini almak var
Lostvape dna100c,innokin coolfire z80,vaporesso Target 100
Edit :modlar için yorumlar benim için değerli olacak
2-tabii ki lostvape ayrılacak ama diğerlerine dair fikirleri merak ediyorum

Lost vape tartismaya gerek yok sanirim, her yila gelir,

Target minnacik ama bana gore bir dev, pil omru yeter derseniz vaporesso markasi son yillarda chipleri ile one cikan bir marka olmaha basladi.

Digerlerini pek bilmiyorum :)

Dram mi ne öle cok pohpohlanmis bir ato vardi

Ben bu atoyu (V2) bir süre kullandım. Çok iyi Aroma ve buhar kalitesi vardı. Çok beğendim ama bir türlü istediğim seviyede buhar vurumu alamadım. Soft içim sevenler yani senin tarzında kullanıcılar için biçilmiş kaftan.

Ne demek , her zaman, yanlis anlama, bize sor demiyorum, onlar haric herkese sor :D

Sen yokken ben vardım ve düz dedim daha ne ???? kayfun bizden sorulur sonra da pişman olunur tabi ????????

KA SE denince akillara Kayfun Prime Special Edition dan başka bisi gelmez

Bir denesen yörüngeden çıkarsın ????

iç minnaklara, yaptırım getirmek lazim, acaba kirmizi nicklilerden yardim mi istesek :D

İç dış farketmez, antikayfun affetmez ????

Geri