• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yanma odasi fotosu gormedik ama muhtemelen era pro, kuma, bishop vs gibi olacak.
uzatma vidasi tamam ama 3/4ml nedir. bari 2/4 yap. verim kayboluyor ki 3ten 5e cikmamislar diye dusundum.
e artik alistik bu deck ile yan hava vidalarina. bunda yok. (-) yazdim ????
Era gibi alt hava yanlardan girip 510 pini ile bulusup oradan yukari cikacak. turbulans olasiligi yuksek.
cok net hatirliyorum ki Era'yi sadece bu sekilde kullaninca 510 vidasi uzerindeki hava giris deliginin acisi bile sessizlik tarafini etkiliyordu. tekrar yasamak istemem.
ayrica hic bir yenilik yada ilgi cekici tarafi yok. aksine mevcut olanlarin gerisinde kalmis bana gore.
gec kalmis bir proje olarak goruyorum ve kendi adima defteri acmadan kapatiyorum.

henuz detaylari yok, on yargili olmak istemem ama maalesef bende hic bir hallenme yaratmadi :LOL:
Bu atonun değeri sonradan anlaşılacak demedi demeyin ????
Haklılık payın var üstat vapefly in ürünleri aslında bizim buralarda çok kabul gormese de amaca yönelik genelde nokta atışı ürünler
Nicolas örneği misal, bana göre hazır coilli mtl alanında innokin ile en basarililar her ne kadar her ikiside bizim coğrafya da aspire ecig in gölgesinde kalsalar da ondan daha iyi oldukları kesin
Diğer örnek galaxies mtl çirkin dursa da amaca yönelik bir diğer güzel ürünü firmanın
SBS modu ile ilgili tecrübem ve fikrim yok ama olumsuz bir duyumumda yok
Az ve öz ürünle güzel işler yapıyorlar
Nicolas ve kısa da olsa (arkadaş vasıtasıyla deneme şansı bulduğumdan)galaxies ile benim sempatimi kazandilar.
Belki de dediğin gibi olacak üstat ????

@murcix kaç kere dedim saaa
Acele etmaaaaaaa ???????????????? az du biyol????

@
murcix
murcix kaç kere dedim saaa
Acele etmaaaaaaa ???????????????? az du biyol

Napim, tipim değil.
Sana İsmet ile mutluluklar dilerim ????

Ben neden alyan başlı diye hatırlıyorum :S

@CmZ
bana sormadin cok alindim :cautious: yine de goz yaslariyla cevap veriyorum. :cry:

duz basli tabi ki
Üstad valla alel acele oldu bide sen kayfun pek sevmeyince sorup rahatsız etmiyeyim dedim :)
Yİnede cevap için çok teşekkür ederim.
Düz başlı :), sen ic minnaklara bakma, dogruyu soyleseler dahi guvenme sakın, dogru soyleyip yanlis yonlendirme kabiliyetleri var , demedi deme :D
çok teşekkür ederim üstad :)

Geri