• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@comandante abi senin keyifler nasıl yaw milenium a kavuşmuşun 6 ay sürdü serüven sanırım benim dvarw maceram gibi olmuş ????
Perseustan vazgeçmedin mi hala yaw

Millenium denemeleri devam ediyor hala. 3 baca 3 noozle olunca uzun sürdü bu seferki. :D
Yakında ayrıntılı bir inceleme yazarım. :cool:
Ama tek bir şey demem gerekirse hangi çeşit mtl içim yaparsan yap uyacak bir atomizer. ;)

Perseus satılmaz (heleki bu ortam şartlarında), rotasyonda durur. Ama test sürüşüne ne zaman ne kadar süre istersen yola çıkabilir :)

yanma odasi fotosu gormedik ama muhtemelen era pro, kuma, bishop vs gibi olacak.
uzatma vidasi tamam ama 3/4ml nedir. bari 2/4 yap. verim kayboluyor ki 3ten 5e cikmamislar diye dusundum.
e artik alistik bu deck ile yan hava vidalarina. bunda yok. (-) yazdim ????
Era gibi alt hava yanlardan girip 510 pini ile bulusup oradan yukari cikacak. turbulans olasiligi yuksek.
cok net hatirliyorum ki Era'yi sadece bu sekilde kullaninca 510 vidasi uzerindeki hava giris deliginin acisi bile sessizlik tarafini etkiliyordu. tekrar yasamak istemem.
ayrica hic bir yenilik yada ilgi cekici tarafi yok. aksine mevcut olanlarin gerisinde kalmis bana gore.
gec kalmis bir proje olarak goruyorum ve kendi adima defteri acmadan kapatiyorum.

henuz detaylari yok, on yargili olmak istemem ama maalesef bende hic bir hallenme yaratmadi :LOL:

@MoNoT10
Sende bir hallenme gördüm sanki İsmet e karşı ????
@Kanthal a bı soralım biz görelim diye paylaşım yapmadı mı-eh yaptı
Daha paylaşımı sindirmeden introsu çıktı ortaya
İsmeti içimize sokan o ????
Strong throat hit diyo üstelik ???????????? kimse bunu görmüyor mu yaauuww ????
Sürekli bir subliminal ????
Zehri damardan almaya aliskiniz biz farklisi bizi bozar onu da soyliyim ????

@Kanthal a bı soralım biz görelim diye paylaşım yapmadı mı-eh yaptı
Daha paylaşımı sindirmeden introsu çıktı ortaya
İsmeti içimize sokan o ????
Strong throat hit diyo üstelik ???????????? kimse bunu görmüyor mu yaauuww ????
Sürekli bir subliminal ????
Zehri damardan almaya aliskiniz biz farklisi bizi bozar onu da soyliyim ????

Bu atonun değeri sonradan anlaşılacak demedi demeyin ????

Geri