• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok hocam ne ara açması five pawns ın piyona benzer driptip dışında farkı var mı bilemedim?
Gazi Hocam five pawns veya lite plus, lite plus v2 kayfunların atası :)
ford mustang 1967 shelby gt500 gibi düşün sesi bile bir farklıdır :) Mustang deyince aklınıza hangisi gelir :)
misal ford mustang 2004 sadece mustangtir :)
@Epek hocam estarfullah ne aramız açılsın bir gün iş çıkışı uğrayın Öz hakkı kayfunu vereyim 1-2 hafta bakın :) Herkes eskiyi sevecek diye birşey yok bazısı yeps yeni 2022 model Mustange binmek ister :)

ford mustang 1967 shelby gt500 gibi düşün sesi bile bir farklıdır :) Mustang deyince aklınıza hangisi gelir :)
@Epek hocam estarfullah ne aramız açılsın bir gün iş çıkışı uğrayın Öz hakkı kayfunu vereyim 1-2 hafta bakın :) Herkes eskiyi sevecek diye birşey yok bazısı yeps yeni 2022 model Mustange binmek ister :)

Bende oyle dusunerek yazdim, ama bizim iç minnaklar aramizi acmaya calisiyor, saflarimizi sık tutalım, bu ic minnaklar kardesi kardese vurdururlar, dikkat etmek lazim ;) ???? ????

67 model Elanor motor Gt 500 u herkes sever, yolumuz bir, tercihler farkli , cok iyi anlatmissin :D kiskananlar catlasinnnn

Eyvallah , teklifiniz yeterli ama dedigim gibi vurum cok sevmiyorum, almis bilin, çaya beklerim ayni sekilde :)

Konuyu ozetleyen videomuz aşagidadir, ilgililere :D

Bugün; kafama göre rda bulamadım diyenlere @Kanthal şoku????

Kayfuncu kayfuncuya bunu yapar mı ya ????????????

Allah var, yalan yok , eger o spiral gibi olan eger chimneyse, denişik birsey olmuş uzun zamandir ilk defa yükseldim az, milleniumdan sonra :D tasarim hosuma gitti. Bakalim zaman neyi gosterecek ;)

Guzel ???? di @Kanthal, zaten gelen zehir #kayfunbrotherhood dan geliyorsa, gerisi hikaye ????????????

@Epek Bu ekibin işleri fena olmuyor. BF1’in yanına alabilirim ben de. ????‍♂️ RDA olarak, (klon) Don-atty de radarımda fakat FT’de listelenmedi henüz.
Rda benim için tamamen kalktı rafa ???? neden oldu bilmiyorum ama hiç elim gitmiyor artık.
Muhtemelen benden pas ama caaanım augusum yapmış, bilemiyorum ????????
#augusevapehizmetlerikooperatifianoniniyolayyeye ????

16 Şubat’ta sipariş vermiştim, 3-5 gün DHL (Almanya). 22 Mart’ta geldi. Bitmedi. Eksik geldi siparişim. Alışveriş yapmaya korkuyorum artık. ???? Şimdi italyadan bir sipariş yola çıktı. ????
Yaf gene mi şelbiiiiii. Yeter yaf. ???????? Clio candır can ❤️❤️❤️

Geri