• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İki ihtimal var
1-
Sen mi güçlüsün ben mi diyerek stabil hale gelsin diye He-Man gibi sıktın vidayı

2-
Paylaştığım millennium RTA fotosu sonrası ben de ato muyum dedi ve çatladı ????????????

Malesef 2 side degil, 2 hele hic degil, milenium kimmis, haspam ???? ????

Farkli bir fantezi denemesi yapiyordum, center pin tam ince yerle, kalin bogaz arasina bir oring atip, hava cikisini asagiya cekip, acaba aroma ve vurumda nasil bir degiskenlik gorurum diye, ama oring , center pinin dogrusal degilde , yatay olarak yuvaya girmesine neden oldu ve kirdi :) ama bana ders olsun, Kayfunlarimda artik fantezi denemicem, onlar kendileri ile zaten güzeller :D 1 - 2 ay v3 minisiz kalacagim, en az 3 tane center pin almam gerekecek ;)

3-
orci diye klon itelemişler vakti zamanında :devilish:

Yav Agam, @murcix in 2. İhtimalinim daha olabilitesi vardi :D klon nedir yav, hic yakıştiramadim cık cık cık ????????

Malesef 2 side degil, 2 hele hic degil, milenium kimmis, haspam ???? ????

Farkli bir fantezi denemesi yapiyordum, center pin tam ince yerle, kalin bogaz arasina bir oring atip, hava cikisini asagiya cekip, acaba aroma ve vurumda nasil bir degiskenlik gorurum diye, ama oring , center pinin dogrusal degilde , yatay olarak yuvaya girmesine neden oldu ve kirdi :) ama bana ders olsun, Kayfunlarimda artik fantezi denemicem, onlar kendileri ile zaten güzeller :D 1 - 2 ay v3 minisiz kalacagim, en az 3 tane center pin almam gerekecek ;)

Yav Agam, @murcix in 2. İhtimalinim daha olabilitesi vardi :D klon nedir yav, hic yakıştiramadim cık cık cık ????????
????

evren sana mesaj yolluyo olmasın :D

Ne millenium mus arkadas [emoji213]

Guzel ???? ,sirf o chimneyler icin alinir, ben diyim ;)

Siz kayfuncular çok çilekeş ????
İçim parçalandı arkadaş. Kayfunder falan mı kursak ????

#kayfun4ever #kayfunbrotherhood #kıskanmayınız #bizbizeyeteriz

Geçmiş olsun, mini v3 ün vidasını hiç sökmezdim bende bitek mtl pini değiştirir dim devam. Galiba ft de bunlardan satılıyordu, eğer svömestö bulamazsan alternatif

Yav iste cok nadir detay temizlik yaparim, bide fantezi yapak dedik, nazarlara geldi :D zaten cok göz var buralarda, gozleyen ????

Ft dekiler uymuyor diye okumustum ama oradanda alirim olmazsa, denemek icin, ama her halukarda orijinalini alirim, seti bozmam. 1 2 ay kullanmayiz. Zaten sadece kayfunlar icin bir yedek sepeti olusturacaktim, artik oyle birseyler yaparim. Center pinleri hepsine en az 2 ser, positive block v3 mini icin, insulator kitleri, vidalar filan. Zaten bunlar 100 yoro yapar kesin :D

???? Şaka bi’ yana, KFmv3 denge profilinde ansiklopedi gibi sonuç veriyor. :cool: Kaç yıl olmuş çıkalı ve hala satıyor, hala konuşuluyor. ????????

Ben halen degerinin bilinmedigi bir atomizer olarak görüyorum. Tam bir denge atomizeri. Aroma, vurum, sıkılık ve kesinlikle sicak olmayan buhar :)
Mtl kit taktiginizda buhar soguyor, vurum 1 tik artiyor ve ses sorunu sifir oluyor. Temiz bulsam kesin 2 lerim ama dusmedi henuz ;)

Ben halen degerinin bilinmedigi bir atomizer olarak görüyorum. Tam bir denge atomizeri. Aroma, vurum, sıkılık ve kesinlikle sicak olmayan buhar :)
Mtl kit taktiginizda buhar soguyor, vurum 1 tik artiyor ve ses sorunu sifir oluyor. Temiz bulsam kesin 2 lerim ama dusmedi henuz ;)
Popüler ve bilindik aslında. ????‍♂️ Satışı da devam ediyor. ????‍♂️ Aerokon ile “smooth” çizgisine çekebilirler belki diye tahmin ediyordum fakat gelmedi.

MTL kit demeyin bana. ???? Bu atomizere yapmadığım, almadığım şey kalmadı benim.???? Uğraşması bile keyifliydi, güzel günlerdi.

Bir mesaj övüp diğerinde farkında olmayan gömüyorsunuz yaw ????

@Epek ayrıca kimsenin gözü yok, kendi nazarınla sokmaya çalışmışsın vidayı, da deliği tutturamamışsın işte ???? fantazin elinde kalmış.
Madem Aroma vurum yetmiyor başka denizlere yelken aç, çık o ıssız kayfun adasından. Survivor ol ????

Kesinlikle katılıyorum. Takip ettiğin sürece imkanın olduğu sürece bu döngü dönecek :) Bile bile lades olucaz :) Ben misal başladığım zaman ki atomizerime döndüm. Kayfun lite Plus V2 çakma kayfun değil öz hakiki kayfun :) Seneler geçmiş üstlerine neler çıkmış ondaki keyif yok arkadaş. Mustang 1967 Shelby gibi atomizer. Shelby sesinden şıkayet eden var mi:)
Ben varım, şikayet ediyorum. Asla alamayacagim diye ama ????????

Geri