@comandante abim bi tane pom verdi bana tam oturduyduBeş altı drip tip denedim, tam oturmuyor. ???? Şaşırmadım yine de, çünkü beni bulur böyle şeyler!????????
3 ayda onu beklersin sen ???? kutunu açmamakta ısrarlımısın hala. gönderici ödemeli kargolarım diyom ????Hazırda önümde duranlara baktım, kaldırdıklarına da bakıp olmadı farklı, fotoğraflardaki gibi, bir şeyler alayım ben de. ????![]()
???? FT’de not düşmüşler zaten.3 ayda onu beklersin sen ???? kutunu açmamakta ısrarlımısın hala. gönderici ödemeli kargolarım diyom ????
çare kutu???? FT’de not düşmüşler zaten.
benim açık ama yurtdışından gelmesi lazım ????çare kutu????
benim supbox dun geri doner gibi oldu, bugun de yeniden yola girdi gibi gorunuyor. SE bir durak ilerde gorunuyor. bakalim ???????? FT’de not düşmüşler zaten.
Bende de öyleydi baya kuvvetli yerleştirdim uzun uğraşlarla ama şimdi çıkarmak mümkün değil ???? ya atomizere bir zeval gelecek ya driptip’e o yüzden elleşmiyorum.Beş altı drip tip denedim, tam oturmuyor. ???? Şaşırmadım yine de, çünkü beni bulur böyle şeyler!????????
Tuhaf bir iş yapmışlar. ????Bende de öyleydi baya kuvvetli yerleştirdim uzun uğraşlarla ama şimdi çıkarmak mümkün değil ???? ya atomizere bir zeval gelecek ya driptip’e o yüzden elleşmiyorum.
Nasıl gidiyor? ????Ilk gün aromatik tütün ile denedim. Kesinlikle ortaya koyduğu performans iyi fakat içim keyfimce alışkın olduğum yerden biraz uzak kaldı. Rekabet için classic MTL ile aynı likiti kullanmıştım, tesadüfen True MTL ile de aynı likit vardı. Sonuç iyi olsa da ikisinin gerisinde bir hissiyat aldım.
Dün gece de Latakia, Virginia, Oriental barındıran isli net tütün mix bir likit ile kurulum yaptım. Ki bunda da millennium ve Ka V8 in gerisinde.
Dediğim gibi çok çok yeni. farklı yanma odaları, farklı sarımlar ve likitler ile denemeden not vermek olmaz.
Tank bitimi karşılaştığım deck görüntüsü harikaydı. Deck tabanında birikme, oda içinde yoğuşma yok denilecek kadar azdı. Bu noktada bishop'tan yetenekli.
Fiziki yapıda bir sıkıntı yaşatacak bir görüntü vermedi. Kullanıcı dostu bir ato bana göre. Klon kalitesi de iyi.
Bugün de aldım yanıma.
Ekli dosyayı görüntüle 58433
Bu arada ben foruma girmemişim sanırım, bishop ile yan yana fotoyu bu gece atarım.