• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@ByMERZİFONLU
benim hevesim var o tarafa gecmeye ama izledigim her urun cok sesli. duzgun bir hava akisi olan rba denk gelirsem muhtemelen AIO tarafina da gececegim. cthulhu'nun cikardigi urun cok kibar ama cabucak tukendi piyasada.
bir de birbirleri arasindaki farklar ve gecisler hakkinda bilgi sahibi olmak icin mesai sart ????

Ses konusu sorun, bide içim farkı da oluyor.
Çok önceden bi ara elime egrip 2 geçmiş fakat uzun süre kullanmamıştım, rba muhabbeti yoktu ozamanlar.
Şimdi rba işini baya aştılar ama hala Atomizer kafasında bir yoğunluk ve vurum alınırmı bilemiyorum.
Ondam sordum kullanan varmı diye..

Ses konusu sorun, bide içim farkı da oluyor.
Çok önceden bi ara elime egrip 2 geçmiş fakat uzun süre kullanmamıştım, rba muhabbeti yoktu ozamanlar.
Şimdi rba işini baya aştılar ama hala Atomizer kafasında bir yoğunluk ve vurum alınırmı bilemiyorum.
Ondam sordum kullanan varmı diye..
kanguru mod icat edilmeseydi banko o tarafta takilirdim. zibilyon tane ozellestirme parcalari da satiliyor. fakat biz cok gelenekselci kaldik buhar konusunda. hele ki sevdigimiz cogu ato aromadan ziyade vurum ve doygun buhar oncelikli. o nedenle icim farki yasamamiz cok olasi.

lakin en bariz nokta ses gibi duruyor. dusun ki sessiz bir ato bile beauty ring takinca yada kangurunun kor tarafinda bile ses yapabiliyor. AIOlar dogal olarak bu etkiye maruz kaliyor.
neyse denk geldikce bakarim videolara, sessiz ve yetenekli olduguna inandigim bir parca cikarsa alir denerim bi

Hmmmmm????
Bekliyorum haberini :)
Her türlü deneyeceğim inşallah ama orjinal-klon bilemiyorum.

Ilk gün aromatik tütün ile denedim. Kesinlikle ortaya koyduğu performans iyi fakat içim keyfimce alışkın olduğum yerden biraz uzak kaldı. Rekabet için classic MTL ile aynı likiti kullanmıştım, tesadüfen True MTL ile de aynı likit vardı. Sonuç iyi olsa da ikisinin gerisinde bir hissiyat aldım.

Dün gece de Latakia, Virginia, Oriental barındıran isli net tütün mix bir likit ile kurulum yaptım. Ki bunda da millennium ve Ka V8 in gerisinde.

Dediğim gibi çok çok yeni. farklı yanma odaları, farklı sarımlar ve likitler ile denemeden not vermek olmaz.

Tank bitimi karşılaştığım deck görüntüsü harikaydı. Deck tabanında birikme, oda içinde yoğuşma yok denilecek kadar azdı. Bu noktada bishop'tan yetenekli.
Fiziki yapıda bir sıkıntı yaşatacak bir görüntü vermedi. Kullanıcı dostu bir ato bana göre. Klon kalitesi de iyi.

Bugün de aldım yanıma.
IMG_20220307_090943.jpg

Bu arada ben foruma girmemişim sanırım, bishop ile yan yana fotoyu bu gece atarım.

Ilk gün aromatik tütün ile denedim. Kesinlikle ortaya koyduğu performans iyi fakat içim keyfimce alışkın olduğum yerden biraz uzak kaldı. Rekabet için classic MTL ile aynı likiti kullanmıştım, tesadüfen True MTL ile de aynı likit vardı. Sonuç iyi olsa da ikisinin gerisinde bir hissiyat aldım.

Dün gece de Latakia, Virginia, Oriental barındıran isli net tütün mix bir likit ile kurulum yaptım. Ki bunda da millennium ve Ka V8 in gerisinde.

Dediğim gibi çok çok yeni. farklı yanma odaları, farklı sarımlar ve likitler ile denemeden not vermek olmaz.

Tank bitimi karşılaştığım deck görüntüsü harikaydı. Deck tabanında birikme, oda içinde yoğuşma yok denilecek kadar azdı. Bu noktada bishop'tan yetenekli.
Fiziki yapıda bir sıkıntı yaşatacak bir görüntü vermedi. Kullanıcı dostu bir ato bana göre. Klon kalitesi de iyi.

Bugün de aldım yanıma.
Ekli dosyayı görüntüle 58433

Bu arada ben foruma girmemişim sanırım, bishop ile yan yana fotoyu bu gece atarım.
İlk notlar için çok teşekkür ederim ☺️

Geri