• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dünya kaynıyor buda bizim şansımız,
Macera ????
Sepet artı vergi 1200 civarı
Bide geçmezse bıyıklı amcalardan düşündesi ile f5 e basmam bir oldu
Screenshot_2022-02-24-22-12-47-71_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
Yha ne güzel alıyorduk, yıllarca ne kontrol nede vergi vardı.
Neleri aldık verdik, 90liraya sxk gt3 mini, 250 ye vt75 120ye mod 101 aldıydık daha neler vardı sepetlerde artık geçmişte kaldı oyyoyy
çok sinir bozucu ????

Dünya kaynıyor buda bizim şansımız,
Macera ????
Sepet artı vergi 1200 civarı
Bide geçmezse bıyıklı amcalardan düşündesi ile f5 e basmam bir oldu
Ekli dosyayı görüntüle 58248
Yha ne güzel alıyorduk, yıllarca ne kontrol nede vergi vardı.
Neleri aldık verdik, 90liraya sxk gt3 mini, 250 ye vt75 120ye mod 101 aldıydık daha neler vardı sepetlerde artık geçmişte kaldı oyyoyy
çok sinir bozucu ????

Kardesim az sabret, yarin cikacak sanirim yola, bekletmeye aldilar anlamadim, o aguse sana gelecek ;) tabi once romanyaya gitmesi lazim :D

Begensemde senin , begenmesemde ;)

Caktirma ben gidip gitmedigini kontrol etmek icin kobay olarak aldim onu, ben Kayfun alcam ????

Kayfun aynı yolla klon değilse 1.5k ya gelir.. Gelir tabiki neden gelmesin, en güzelleri gelsin.. ,
asıl olan piyasa nasıl oldu da bu hale geldi diye düşündüm .
Bakındım biraz, eskiden biz yukarda yazdığım rakamla alışveriş yaparkenki o zamanlarda ons 1200usd civarı, bir usd de 3 buçuk lira civarıymış. Ozamanlar iyimiş, şimdi bi ato 5 driptip 1k ya geliyor. Güzel ülkemin şanssız insanları bunu kendi kendine yaptı, ne diyebiliriz ki ????

Kayfun aynı yolla klon değilse 1.5k ya gelir.. Gelir tabiki neden gelmesin, en güzelleri gelsin.. ,
asıl olan piyasa nasıl oldu da bu hale geldi diye düşündüm .
Bakındım biraz, eskiden biz yukarda yazdığım rakamla alışveriş yaparkenki o zamanlarda ons 1200usd civarı, bir usd de 3 buçuk lira civarıymış. Ozamanlar iyimiş, şimdi bi ato 5 driptip 1k ya geliyor. Güzel ülkemin şanssız insanları bunu kendi kendine yaptı, ne diyebiliriz ki ????

O isin goygoyuydu tabiki, keske her sey rahatlikla gelse, insanlardan rica etmesek, kendi ozgur irademizle pahali bile olsa çat diye alsak, ama olmuyor, olmaz, olamaz, olmayacak :cautious:

Cografya kaderindir, kaderimiz. Gun gecmiyor ki sorunsuz bir yıl, ay geciresin. Bu kadar dovize bagli oldugumuz yerde ben artik bunlari yadirgamiyorum, yadirgayamiyorum. Neyse cok deriblere girip keyiflendigimiz su yerdede icimizi daraltmayalim ;)

@roadless
ustat vertex geri bildirimi havada kaldi, merak ediyorum deneyimini.
2. El satın aldığım vertex'in sadece 3,5ml lik camı olduğundan sadece 3,5ml lik uzun tankıyla kullanabildim baştan belirteyim.

Kullanım açısından MD MTL'de karşılaştığım bir iki problem (likit dolumu silikonu, şekerli hissiyatı vs.) giderilmiş, bir tık daha boğaz vurumu artırılmış olarak bence MD MTL'den daha iyi,
Ares'de yine likit dolumu sürgüsünde biriken likit ve yine şekerli hissiyatı Vretex'de yaşamadığımdan aroma olarak çok üst düzey bir aroma vermese de hem bahsettiğim konularda hem de Ares v2-MD MTL kıyaslamasında her iki atomizerden daha başarılı olduğunu şahsen söyleyebilirim.

Geri