• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üstadım merhaba ben piyasanın pek acemisiyim bu ultem tank seti artı olarak birde kapak eklemek gerek fiyatı hemen hemen atomizer fiyatıyla aynı oluyo bu fiyatlar normalmi üstadım dediğim gibi piyasanın acemisiyim pek fiyatları bilemiyorum.

Kapak, Top cap tank ile birlikte hocam, üretimi ve satışı yapan Penodat üreticisinin ta kendisi.. Fiyatına bişi diyemem. Piyasada tedarik ettiği ürüne kalitesine hammaddesine göre kendince fiyat biçmiştir.
üreticiye malzemesi hakkında danışabilirsiniz.
Tank Pei ultem malzeme pahalı bir ürün normal de, aslen laboratuvarda üretilen Kehribar

Tipi de azicik guzel olaydi yahu. Uber old school yani. az modern birsey yapamamislar :cautious:
neyse sepette beklesin, belki bir ara abdurrahman celebi muamelesi yaparim :p
O hava akışı merak konusu! ???? V2’si var bunun bence. ????
sepette sipariş geçene kadar kaç gün duracak acaba. merak ettim bak şimdi. :unsure:
@Kanthal bi anket yapar bununla ilgili. :D benim oyum 1-3 gün ????
SBS sağlam gidiyor komutanım! Uygulama aşaması için anket lazım. ????

Ben severek kullanıyordum ya :(
Bunlardan birini alacağım ama hangisini alsam sizce. Bir de 510 oluyor değil mi bu atomizere kendi driptipi dişli ama ????
Bende 1, 2 ve 4 numaraları var era yı elimden cikarmasaydım uzerine takip foto atardim. 1 ve 2 numaranin içim keyifleri oldukça güzel, 2 numaranin ic çapı daha geniş. Bildigim kadarıyla @comandante abide de 2 numara benzeri var era da

efd39455e695e566ee06a46aa7036f49.jpg

Geri