comandante
Council
true yu göstermedim bile. çok beklersin o haberi ???? ???? ???? ????
Ben true dan elleri yıkadım pambuk dedem sen mevzuyu sor ona anlatsın ????true yu göstermedim bile. çok beklersin o haberi ???? ???? ???? ????
bir ıslık çalsanız hemen gelirdim komutanım @comandantekonu oraya gelmeden şutladım gittibaşka bahara artık neyse o didiğin ????
Mühim deel boşver ???? bı şekilde cozucez o işi ????konu oraya gelmeden şutladım gittibaşka bahara artık neyse o didiğin ????
Heh işte onu kastettimkoskoca nicname yazıyo modlarda ???? el öpmeye geldi![]()
Şu kısmı yazma hiç abi, öyle şey olur muHata kusur benim kusura bakmayın
Cagirmayinca kabul etmiyor mu ????????????Şu kısmı yazma hiç abi, öyle şey olur mu
Ben her zaman gelirim sen çağır yeter![]()
lafı kulağınla algıla, başka yirinle deellll ???? ???? ???? ????Cagirmayinca kabul etmiyor mu ????????????
tanışmaya değmezmiş. bi hava, bi kapris @GaziHazar da, sorma. mabadı çok yüksekmiş. ????Komutanım ne kusuru olur mu öyle şey. @GaziHazar ile tanışmış olurduk.Nasip böyleymiş.
Sıfır sandalye istedi mi oturmak için onu merak ettim şimdi ????????tanışmaya değmezmiş. bi hava, bi kapris @GaziHazar da sorma. mabadı çok yüksekmiş. ????
pişman olmadım değil hani ????
haftaya mini bi organizeyşın yaparız![]()
sen ne diyon. bırak sandalyeyi bu kafe sıfırmı diye sordu. ???? ???? ????Sıfır sandalye istedi mi oturmak için onu merak ettim şimdi ????????
tanışmaya değmezmiş. bi hava, bi kapris @GaziHazar da sorma. mabadı çok yüksekmiş. ????
Sıfır sandalye istedi mi oturmak için onu merak ettim şimdi ????????
sen ne diyon. bırak sandalyeyi bu kafe sıfırmı diye sordu. ???? ???? ????
Olsun, adet yerini bulsunCagirmayinca kabul etmiyor mu ????????????
Mabadı indirmişsin belli ki, ışık saça saça gidiyordur şimdi ???? sesi soluğu çıkmıyor baksana ????tanışmaya değmezmiş. bi hava, bi kapris @GaziHazar da sorma. mabadı çok yüksekmiş. ????
Mabadı indirmişsin belli ki, ışık saça saça gidiyordur şimdi ???? sesi soluğu çıkmıyor baksana ????
anlaştık![]()