• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ustune egilinmesi gereken, guzel bir calisma. Ama daha gelistirilmesi gerekir bence. Dl de en sevdigim icim mesh rta lar ile olmustu. Mtlde de guzel sonuclar cikabilir.

Ama mesh konusunda wotofo cok basarili. Umarim mesh mtl rta calismalari vardir.
Aynı fikirdeyim. Çin tarafından bekliyordum bu tip bir şeyi; ilk oradan gelir diye düşünmüştüm yani.

Kullanmak, bakmak lazım aslında nasıl bir şey olmuş bu diye. Kağıt üzerinde, soru işareti olarak, hava akışı ilk gözüme çarpan benim. Sadece ‘draw resistance’ (ayarlı?) ayarı var ve yanlış görmüyorsam klasik mtl (0.8 veya 1mm gibi bir şey sanırım). İlginç bir sonucu olabilir belki bunun. ????‍♂️

Aynı fikirdeyim. Çin tarafından bekliyordum bu tip bir şeyi; ilk oradan gelir diye düşünmüştüm yani.

Kullanmak, bakmak lazım aslında nasıl bir şey olmuş bu diye. Kağıt üzerinde, soru işareti olarak, hava akışı ilk gözüme çarpan benim. Sadece ‘draw resistance’ (ayarlı?) ayarı var ve yanlış görmüyorsam klasik mtl (0.8 veya 1mm gibi bir şey sanırım). İlginç bir sonucu olabilir belki bunun. ????‍♂️

taze süt içmek içine evde inek beslemeye benziyor sanki ????

Geri