Aynen öyle abi. Benim Mixx'i alalı 18 ay oldu, ne bir çizik ne boya atması hiç bir şey yok tertemiz, içine toz girmesin diye selpaklara falan sarıp öyle koyuyorum yerinebu zamanda aynen öyle. sattığını geri iste aynı fiyata alamazsın
????????havhavhavhav???????? yılans desenli isterim ama na boyle kıvrık kıvrık ????Sana battaniye alacam, na böyle pufudik. Örtersin, açık kalan yer kalmasın ???? ki böyle kötü rüyalar olmasın ????
Ekli dosyayı görüntüle 57928
Mesh mtl,
Aynı fikirdeyim. Çin tarafından bekliyordum bu tip bir şeyi; ilk oradan gelir diye düşünmüştüm yani.Ustune egilinmesi gereken, guzel bir calisma. Ama daha gelistirilmesi gerekir bence. Dl de en sevdigim icim mesh rta lar ile olmustu. Mtlde de guzel sonuclar cikabilir.
Ama mesh konusunda wotofo cok basarili. Umarim mesh mtl rta calismalari vardir.
Aynı fikirdeyim. Çin tarafından bekliyordum bu tip bir şeyi; ilk oradan gelir diye düşünmüştüm yani.
Kullanmak, bakmak lazım aslında nasıl bir şey olmuş bu diye. Kağıt üzerinde, soru işareti olarak, hava akışı ilk gözüme çarpan benim. Sadece ‘draw resistance’ (ayarlı?) ayarı var ve yanlış görmüyorsam klasik mtl (0.8 veya 1mm gibi bir şey sanırım). İlginç bir sonucu olabilir belki bunun. ????![]()
???? Bu taraflara gelirse alıp bakayım komutanım. ????taze süt içmek içine evde inek beslemeye benziyor sanki ????
Bu televizyon TRT 3 ü de çekiyor mu? ????????????????Güzel Pazarlar ????
Ekli dosyayı görüntüle 57951
Şimdi hanginiz ne taraftaUtanmadan daha kısa diyenler var hala ????????????
Ekli dosyayı görüntüle 57983
koskoca nicname yazıyo modlarda ???? el öpmeye geldiŞimdi hanginiz ne tarafta![]()