comandante
Council
bende var, gel vereyimHimm , cok aromatik derler, olabilir, tamam oldu anlastik![]()

bende var, gel vereyimHimm , cok aromatik derler, olabilir, tamam oldu anlastik![]()
???? Vapestore dante ????bende var, gel vereyim![]()
bende var, gel vereyim![]()
???? Vapestore dante ????
İşlemeli tüpler çok güzel duruyor gerçekten ????????
Seneleeeeer önceki çeyiz sandığından oyalı ortulerden de çıkar alınca, örtersin ????
Seneleeeeer önceki çeyiz sandığından oyalı ortulerden de çıkar alınca, örtersin ????
Kullan tabi abim sen ???? yakışırbiz kullanmayıp seyredenlerden değiliz yeğen
çatır çatır, düşüre vura kullanıcam
sefam olsunnnnn ohhhhhhhh ????
Kullan tabi abim sen [emoji4] yakışır
Bişey dicem voopoo tek pilli mod lazım bana [emoji6] denk gelirse haber virr bağa
Sen daha iyilerine laiksin gomutanım. Buyur ???? Karamambasatmama gerek yok.
ama bunlardan alıcam ben. özelliklede işlemeli pil tüplülerinden.
aklıma girdi bi kere
Ekli dosyayı görüntüle 57914
bunu biliyorum. diğeri kadar hoşuma gitmedi bu. ama öbürü olmazsa elimdeki SBye özel birşeyler yaptırtıcamSen daha iyilerine laiksin gomutanım. Buyur ???? Karamamba
Ekli dosyayı görüntüle 57920
Ekli dosyayı görüntüle 57921
Ekli dosyayı görüntüle 57922
Zevkler renkler ????bunu biliyorum. diğeri kadar hoşuma gitmedi bu. ama öbürü olmazsa elimdeki SBye özel birşeyler yaptırtıcam![]()
sb full black baktık bulamadık. üretimi bitirmişler.Zevkler renkler ????Mesela ben benim gösterdiğim mod'dan bulsam araba ile takas ederim, o kadar beğeniyorum
O yüzden ne zamandır deli gibi klonunu istiyorum ama işte bir türlü risk alamadım. Ama @murcix yazın gelince getirecek bana söz verdi, hem siyah/gümüş Stratum hemde Compact16 mod getirecek. Dur ya ???? rüya mıydı bu? ???? Emin değilim ????
Full black sevdası bitti bende ya, artık beğendiklerim elimde olsun da nasıl olursa olsun kafasındayım. Hiç sevmediğim rainbow renk bile olsa okeyim yani boyarım ben onu ???? Neyse ya, Mixx fazlasıyla yetiyor bana, eldekinin de kıymetini bilmek lazım ????sb full black batık bulamadık. üretimi bitirmişler.
eldekinin de kıymetini bilmek lazım