Kanthal
Council
Teşekkürler. ???? Temizleyip kurmak bile inanılmaz zahmetli geliyor artık bana; kullanımımı da güzel bir şekilde azalttım sayılır. ????

Teşekkürler. ???? Temizleyip kurmak bile inanılmaz zahmetli geliyor artık bana; kullanımımı da güzel bir şekilde azalttım sayılır. ????
Teşekkürler. ???? Temizleyip kurmak bile inanılmaz zahmetli geliyor artık bana; kullanımımı da güzel bir şekilde azalttım sayılır. ????![]()
şimdi benim gözümde olay şöyleTeşekkürler. ???? Temizleyip kurmak bile inanılmaz zahmetli geliyor artık bana; kullanımımı da güzel bir şekilde azalttım sayılır. ????![]()
şimdi benim gözümde olay şöyle
hem alamanyada yaşıyorsun
hem istediğini alıp deneme özgürlüğün var
hem mesaj kutusu kapalı
hem kahve bekliyorsun
hem de üşeniyorum diyorsun
taş olursun ????????????
Almanya nereden çıktı, İsviçre’deyim ben. ????
@Epek Türkiye’deki esigara erişimi meselesi cidden üzücü. Fiyatlar da, okuduklarımdan anladığım kadarıyla, anormal.![]()
Burada ise, gözlemlediğim kadarıyla, özellikle son dönemde öyle aman aman bir esigara heyecanı yok gibi bir şey. NET dünyası biraz sürükleyici fakat orada da fiyat olayı absürt. Üç short-fill neredeyse bir high-end atomizer fiyatına denk geliyor. Aromalar da benzer şekilde.
@GaziHazar Almanya nereden çıktı, İsviçre’deyim ben. [emoji854]
. Kim ugrasacak telle pamukla. Bunu goren ureticiler pod mantigina dondu,
Buradaki popüler online vape sitelerinin bir çoğunda üyeliğim var. Bir çoğunun da bültenleri gelir.
Misal az önce gelen bir e-bültenden bir kesit
Ekli dosyayı görüntüle 57902
Bir tanıdığım pod kullanarak sigarayı bıraktı. Fakat ne zaman bize gelse hemen benim setupları emcükler.
-Yaw kızım gel öğreteyim şu işi sana
-yok ben yapamam, senin kadar becerikli değilim.
-birkaç sefer yapınca elin alışır, benden bile iyi yaparsın.
-uğraşmak gözümde büyüyor, ben sıkılır sana geri getiririm
Minvalinde geçen bir çok sonuçsuz konuşma.
Geçenlerde konuştuk yine. Bir siteye abone oldum, periyodik olarak adresime gönderiyorlar dedi. Normal satış fiyatından da epey uygun oluyor böyle dedi.
Sonuç olarak
Biz fosil, biz antika.
Eklemek en doğrusu. ???? Cloud 2 podyumda, hem de kahvesiz! Çay bile yok hatta!????️????
#Aerokon ????![]()
Prime size gelmez bana gore
V3 mini mtl kitli olursa begenirsiniz
Lite 19 da size gelebilir ama uzatma kitli![]()
Denk gelmedi ikisinde aynı likiti kullanmak. ????Nasil, cok guzel dimibana guzel de nolur ???? nolur kotu bisi deme uzulurum
Lite 19 un yanina cok guzel gider dimi![]()
Bak sunu al kullan denilmiyor kayfuncu taraftan.
su olsun ama sundanli oldun. bunu al ama bununda olmasi lazim vs vs vs
bizde oyle degil, direkt ????
![]()
Kisiye ozel ???? var bizde, herkese gore degil
Avustralya'da bu kadar kanguru yok beeee ????Safkan MTL serisi ????
Ekli dosyayı görüntüle 57912
True-ION v1-Perseus-Majör v1.0-Minör-Majör v1.1-Majör v2
Era-Era Pro
Avustralya'da bu kadar kanguru yok beeee ????
haaaah iste.
siz yola meyilli olana, biz yoldan cikmisa yada yol arayana ????
nice kayfunzedeyi tedavi ettik.????
aspire natilus 2bana acil panzehir lazım....