• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkürler. ???? Temizleyip kurmak bile inanılmaz zahmetli geliyor artık bana; kullanımımı da güzel bir şekilde azalttım sayılır. ????‍♂️

Tabi insan istedigine, istedigi zaman ulasinca, hemen doyuma ulasiyor. Biz burada nereden nasil alsak derdinden istedigimize en iyi ihtimalle 6 ayda ulasabiliyoruz :D

Bak agam ve @murcix era pro diye diye, sirf meraktan ft den alacam, adresi alam romanyanin yollayacam valla artik tak etti almam lazim :D

@ByMERZİFONLU Ugur kardesim, su adresi halledersem urun bana geldiginde ve sen denememis olursan ama 1 ayi gecer sanirim. Ato geldigi gibi emcuklenmemis sekilde yollarim ben sana , parayla degil ama ;)

Teşekkürler. ???? Temizleyip kurmak bile inanılmaz zahmetli geliyor artık bana; kullanımımı da güzel bir şekilde azalttım sayılır. ????‍♂️
şimdi benim gözümde olay şöyle

hem alamanyada yaşıyorsun
hem istediğini alıp deneme özgürlüğün var
hem mesaj kutusu kapalı
hem kahve bekliyorsun

hem de üşeniyorum diyorsun

taş olursun ????????????

şimdi benim gözümde olay şöyle

hem alamanyada yaşıyorsun
hem istediğini alıp deneme özgürlüğün var
hem mesaj kutusu kapalı
hem kahve bekliyorsun

hem de üşeniyorum diyorsun

taş olursun ????????????

Vayy babam Almanya ha, ondan @Kanthal a benim kanim icten ice isiniyor. Svoemestonun ulkesinden olan benim canimi yesin, kayfun kardesiyiz biz :D kiskananlar catlasin #AşkDemekSvoemestoDemekKayfunDemek

@Epek Türkiye’deki esigara erişimi meselesi cidden üzücü. Fiyatlar da, okuduklarımdan anladığım kadarıyla, anormal. :(

Burada ise, gözlemlediğim kadarıyla, özellikle son dönemde öyle aman aman bir esigara heyecanı yok gibi bir şey. NET dünyası biraz sürükleyici fakat orada da fiyat olayı absürt. Üç short-fill neredeyse bir high-end atomizer fiyatına denk geliyor. Aromalar da benzer şekilde.

@GaziHazar Almanya nereden çıktı, İsviçre’deyim ben. ????

@
Epek
Epek Türkiye’deki esigara erişimi meselesi cidden üzücü. Fiyatlar da, okuduklarımdan anladığım kadarıyla, anormal. :(

Burada ise, gözlemlediğim kadarıyla, özellikle son dönemde öyle aman aman bir esigara heyecanı yok gibi bir şey. NET dünyası biraz sürükleyici fakat orada da fiyat olayı absürt. Üç short-fill neredeyse bir high-end atomizer fiyatına denk geliyor. Aromalar da benzer şekilde.

Ulkemizde buna erisimin zor olmasindan kaynakli sorunlarin yaninda, insanimizin karakteristik ozelligi olan kolaya kacma nedeninden dolayi esigara cok tutulmuyor. Kac kisiye baslattiysam hepsi bir muddet sonra " ya abi cikariyorim paketi, cakiyorum cakmagi, ohh miss " dedikleri hep oluyor. Kim ugrasacak telle pamukla. Bunu goren ureticiler pod mantigina dondu, buna ragmen halen gelir gecer bakiliyor. Bir coil degismek bile zul geliyor insanimiza. Surada 6000 e yakin uye var bu forumda. Kac kisi bu isi hakkiyla yapiyor acaba. Ben soyleyim 500 u bulmaz. Yan komsuda 100k nin ustunde var, kac kisidir ayni sekilde , ben soyleyim en fazla 5 bilemediniz 7000 dir. Cunku cabuk sıkılan ve kolayi seven bir millettiz, buna alistirildik, yoksa aslimizda hicbir zaman bu yoktu. E birde bulamama ve fahis fiyat eklenince, bu sektor azinlikta kalmaya mahkum oluyor.

. Kim ugrasacak telle pamukla. Bunu goren ureticiler pod mantigina dondu,

Buradaki popüler online vape sitelerinin bir çoğunda üyeliğim var. Bir çoğunun da bültenleri gelir.
Misal az önce gelen bir e-bültenden bir kesit

Screenshot_20220211-081625__01.jpg

Bir tanıdığım pod kullanarak sigarayı bıraktı. Fakat ne zaman bize gelse hemen benim setupları emcükler.
-Yaw kızım gel öğreteyim şu işi sana
-yok ben yapamam, senin kadar becerikli değilim.
-birkaç sefer yapınca elin alışır, benden bile iyi yaparsın.
-uğraşmak gözümde büyüyor, ben sıkılır sana geri getiririm

Minvalinde geçen bir çok sonuçsuz konuşma.

Geçenlerde konuştuk yine. Bir siteye abone oldum, periyodik olarak adresime gönderiyorlar dedi. Normal satış fiyatından da epey uygun oluyor böyle dedi.

Sonuç olarak
Biz fosil, biz antika.

Buradaki popüler online vape sitelerinin bir çoğunda üyeliğim var. Bir çoğunun da bültenleri gelir.
Misal az önce gelen bir e-bültenden bir kesit

Ekli dosyayı görüntüle 57902

Bir tanıdığım pod kullanarak sigarayı bıraktı. Fakat ne zaman bize gelse hemen benim setupları emcükler.
-Yaw kızım gel öğreteyim şu işi sana
-yok ben yapamam, senin kadar becerikli değilim.
-birkaç sefer yapınca elin alışır, benden bile iyi yaparsın.
-uğraşmak gözümde büyüyor, ben sıkılır sana geri getiririm

Minvalinde geçen bir çok sonuçsuz konuşma.

Geçenlerde konuştuk yine. Bir siteye abone oldum, periyodik olarak adresime gönderiyorlar dedi. Normal satış fiyatından da epey uygun oluyor böyle dedi.

Sonuç olarak
Biz fosil, biz antika.

4000 puff burada 4 paket malboş fiyatina gelse bile cok iyi ama ( birim olarak ayni olacagini dusunmek gibi bir polyanacilik yapmak istemedim :) ) o zaman bu isin bir heyejani kalmiyor kendi acimdan ki zaten olmayacak dua , amin meselesine donuyor :)

Ama o tanidiginiz hakli sonucta, herkes biz gibi amelemi ki :)

Aslinda su konuda var, ben gibi ofis icinde calisan kisi icin setup cok mantikli ama gel gorki devamli disarda gezen, insanlarla oturup kalkan, prezentabl dedigimiz kisiler icin cepte koca setup tasimak zordur, o bakimdan bu puff barlar tam onlara gore.

Neyse amelelige devam, hayat bize guzel :)

Bir aguse alam ben, yarasa corbaci dayidan :D

haaaah iste.
siz yola meyilli olana, biz yoldan cikmisa yada yol arayana ????
nice kayfunzedeyi tedavi ettik.????

Mesaj eksik alıntılanmış, Kayfundan dönen zaten dönmeye meğilliymiş, yapacak bir şey yok, biz bizimle yürüyecek, her şartta bizimle olacaklarla ilerliyoruz. Az ama özüz. Yarasa çorbası yapan dayımız bugün var yarın yok, mazimiz beli bizim, 3 5 yıllık değiliz :D

Yav yazdıklarımı tekrar okudum, ben ne zaman bu kadar fanatik oldum, ???? hep sizin yüzünüzden oldu, ayarlarımla oynadınız :D ben ne güzel olursa alıyordum, yoksa almayıp, kendimce takılıyordum. Şimdi yine o eski hırslı , hepsini alim moduna döndüm :D bana acil panzehir lazım....

Geri