ehy
Community
Valla @Vape Mania dikkat et komutanıma
en son ben ışık saça saça dolanıyordum ????

Az değilsin sen ???? ne ara sepete ekledin ????Vay terbiyesiz ato. Haddini bildiririm ben ona ????
@ehy
Bak bir tane daha yandan yemiş ato buldum [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Ekli dosyayı görüntüle 57894
Bunun hakkında ne konuştuk hiç hatırlamıyorum ama alacak bişey bulamayınca buna yapıştım [emoji2960]
hadi beğendi nerden bulcan emcüklenmemişini. otur oturduğun yerde sen ????Bununla ilgili yorumunu ben de bekliyorum
Elim çarptı, sepete yuvarlandı. Ben yapmadım Mickey yaptı ????Az değilsin sen ???? ne ara sepete ekledin ????
Tabi canım, Mickey’de masana çay bırakırken eli enter tuşuna değmiştir????Elim çarptı, sepete yuvarlandı. Ben yapmadım Mickey yaptı ????
hadi beğendi nerden bulcan emcüklenmemişini. otur oturduğun yerde sen [emoji1787]
İyi o zaman ben gidem garı.????
Abi benden seken zehiri @ByMERZİFONLU 'ya bulastırmaya çalıştım bugün. Aldımı bilmiyorum ama boşa gitmedi verdiğin zehirler için müsterih olsun ????
Üstad damdan düşer gibi konuya dahil oluyorum. Özür dilerim ben sırf meraktan sipariş verdim. Eğer merak var ise bekleyin benim ki gelsin 3/5 gün bineyim salayım size deneyin kullanın sıkılınca geri yollarsınız. Eğer gelir ise paslarım kullanırsınız. 17 şubatta yola çıkıcak 20-25 güne gelir gibi isterseniz ilk sizde açıp kullanabilirsiniz. Temizliği bir ipaya bakar cirlop gibi olur ☺Yok Hakan hocam almadım , anlaşalım diye konuştum ama bile isteye safmışık muhabbetini sevmiyorum. Belki tanıyorsun bilemem gizlimiz sakalımız yok.
Belki de burada kendisi okuyordur bilemem ama bizde görüyoruz okuyoruz yani, her nekadar gırgır yapsakta. Nereden nereye gidiyor görüyoruz. Bak benim telegram profilime anlarsın kaç gruba üyeyim.
Çokta sorun değil olmasın benim ona ihtiyacım yokta zaten. Alıpta 2 gün sonra üzerine koyup ilana koymak bide üstüne ticaret yapmıyorum demekte işten değil. Senden iki ürün almış eywallah, hangisine ne kadar verdiğini hatırlamıyormuş. Sana sormuş öyle bana dönmüş, kapına kadar gidip elden almış zannedersem mazot parasını üzerine eklemiş. En son rakamı üzerine dedimki kargosu içinden olsun yada direk senden aldığı rakam olsun kullandığı yanına kar ohalde, yine senden aldığının üzerinde alıcak istemedi, zorla güzellik olmaz. Ben onu sıfır alırım iki katını veririm hiç sorun değil. GaziHazar da görmüş yazdı sağolsun hakkınızı helal edin içimde kalmasın.
Üstad damdan düşer gibi konuya dahil oluyorum. Özür dilerim ben sırf meraktan sipariş verdim. Eğer merak var ise bekleyin benim ki gelsin 3/5 gün bineyim salayım size deneyin kullanın sıkılınca geri yollarsınız. Eğer gelir ise paslarım kullanırsınız. 17 şubatta yola çıkıcak 20-25 güne gelir gibi isterseniz ilk sizde açıp kullanabilirsiniz. Temizliği bir ipaya bakar cirlop gibi olur ☺
EKLEME1salayımdan kastım satayım degildir. Yanlış anlaşılmasın
Ekleme 2 birşeyler daha yazıcaktım ama vaz geçtm
Estağfurullah, Sağolasın hocam ben takılıyorum öyle öldüm bittim durumu yok. Merak var. Teklifin bile yeterdi. Komutanım davet etti gel dedi, giderdim komutanım bi bakim ötüyor mu bu atomizer bakalım derdim. ????
İnsallah sizinki geçerde seninde yorumunu alırız belki biz alamazsak..
Benim yorumlar çok saglıklı olmazEstağfurullah, Sağolasın hocam ben takılıyorum öyle öldüm bittim durumu yok. Merak var. Teklifin bile yeterdi. Komutanım davet etti gel dedi, giderdim komutanım bi bakim ötüyor mu bu atomizer bakalım derdim. ????
İnsallah sizinki geçerde seninde yorumunu alırız belki biz alamazsak..
Performansını kestirmek zor olur ama (soft olabilir belki, klasik), çizdik bunu da diyelim bence. ????
Yok ben arkadaşı tanımıyorum, ben makul olduğuna inandığım bir rakama aldım, aldığım rakamada verdim arkadaşa. Herkesin yaklaşımı farklı tabiki, bazısı ticari bakıyor, bazısı hobi olarak ne diyim bilemedim. Hayırlısı olsun boşverin..Yok Hakan hocam almadım , anlaşalım diye konuştum ama bile isteye safmışık muhabbetini sevmiyorum. Belki tanıyorsun bilemem gizlimiz sakalımız yok.
Belki de burada kendisi okuyordur bilemem ama bizde görüyoruz okuyoruz yani, her nekadar gırgır yapsakta. Nereden nereye gidiyor görüyoruz. Bak benim telegram profilime anlarsın kaç gruba üyeyim.
Çokta sorun değil olmasın benim ona ihtiyacım yokta zaten. Alıpta 2 gün sonra üzerine koyup ilana koymak bide üstüne ticaret yapmıyorum demekte işten değil. Senden iki ürün almış eywallah, hangisine ne kadar verdiğini hatırlamıyormuş. Sana sormuş öyle bana dönmüş, kapına kadar gidip elden almış zannedersem mazot parasını üzerine eklemiş. En son rakamı üzerine dedimki kargosu içinden olsun yada direk senden aldığı rakam olsun kullandığı yanına kar ohalde, yine senden aldığının üzerinde alıcak istemedi, zorla güzellik olmaz. Ben onu sıfır alırım iki katını veririm hiç sorun değil. GaziHazar da görmüş yazdı sağolsun hakkınızı helal edin içimde kalmasın.