• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla bir sıkıntı olmaz ise gerçekten satmayı hiç düşünmediğim bir ato, çoğu kişiye uymadı ancak ben gerçekten mutluyum. Ve garip bir şekilde atoyu fazla ısıtmazsanız flash’a yakın vurumu var bana göre. Ama tabi kanthal ve murcix aynı vurumu alamadılar mesela. Bilmiyorum gerçekten bu iş çok değişken. Ama özetleyecek olursam, sessiz, pürüzsüz ve yeteri katar vurum var benim için:)
E bide fotoğraf bırakayım madem :)
DEA020A6-4198-4F26-96C8-535792FF121B.jpeg

Valla bir sıkıntı olmaz ise gerçekten satmayı hiç düşünmediğim bir ato, çoğu kişiye uymadı ancak ben gerçekten mutluyum. Ve garip bir şekilde atoyu fazla ısıtmazsanız flash’a yakın vurumu var bana göre. Ama tabi kanthal ve murcix aynı vurumu alamadılar mesela. Bilmiyorum gerçekten bu iş çok değişken. Ama özetleyecek olursam, sessiz, pürüzsüz ve yeteri katar vurum var benim için:)
E bide fotoğraf bırakayım madem :)
Ekli dosyayı görüntüle 57889
Hatta bir ekleme yapayım, yapısından çok memnun olduğum için benzer yapıda olan kuma rta ciddi manada radarımda. Orjinal veya klon şuan farketmez ama radarımda.

Bu güzel not bence. ????‍♂️ Benzer şekilde bahsetmiştim bu durumdan.????‍♂️
Bu doğru, pin kısaltma operasyonundan öncemiydi:) ama ısıtmak içinde 2-3 dk aralıksız içmek gerekiyor. Arada atoya üfleyerek soğutabiliriz????
Gerçekten göreceli bu durum, ben bu durumdan şikayetçi değilim. Zira içim kalitesi isteklerimi karşılıyor. Mesela murcix tek taraf 1.2 hava pini ile tatminkar vurum almıştı. Bende hemen 1 gün boyunca denedim ama bana bişeyler eksik geldi, içim kalitesinde bir değişiklik olmuştu. Tekrar iki taraf 1mm’ye dönmüştüm.

Bishop için kaşıntı tutmaya basladi beni, zehire ihtiyacım var ama aklımda da soru var fiyatları uçmuş durumda bununda acaba değermi ederine diye

Aktif kullanıcılar içinde en çok seven @ehy
Fakat yorumunda hiç ???? yok. Yani kısacası ondan zehir aldın, aldın. Yoksa trene binemezsin ???? idare et yada herkes ihtiyar gibi değil ????

Mesela murcix tek taraf 1.2 hava pini ile tatminkar vurum almıştı. Bende hemen 1 gün boyunca denedim ama bana bişeyler eksik geldi, içim kalitesinde bir değişiklik olmuştu. Tekrar iki taraf 1mm’ye dönmüştüm.
Aksi halde hiç kullanamayacaktim. Pratik ve sorunsuz ato, tatlı likitlerde aromatik verim iyi ama vurum epey zayıf.
Misal 2-3 ato kullanıcısı olsam ona koyacağım likitin nic oranını yükseltir memnuniyetle kullanırdım.
Lakin benim rotasyon "argaya doğru ilerleyelim beyleeerr" diyen maço tiplerle dolu ????????

Geri