• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hahayt :D gülim birazcık. Orada mühendislik var bikerem, Tanjant, kotanjant hesapları var, hava nın girdiği açıdan, hangi aromanın hangi notasını hissettirecek hesaplamar var

e668e762f0826ab68cb9b87b2d86a9e7.jpg

ekleme yapayim
ilk zamanlar sentetik tutunler ile cok uzun sure 1.5mm bobin kullandim. tepkisini de performansini da cok begeniyorum ama net tutunler ile cok cabuk hasat oluyor diye once 2mm cok uzun sure once de 2.5mm bobine tasindim.

hic huyum degil ama likit stoklarken (@Moby Labs. aprinut sayesinde) meyveli tatlar da denemek icin kayisi, limon vs likitler aldim. onlari denerim 1.5mm+Minor efendi ile :giggle:
Sentetik ve net tutun derken aradaki farkı soylermisin. Hatta şu marka şu numaralı sentetik bu net diye belirtirsen daha makbul. Feneri tutuverde aydınlatıver ????

Hem biz öyle pin değiştirip yeni diye piyasaya sürmüyos bi kerem. Her atomuz orci fikirlerle geliyor ????????
hahayt :D gülim birazcık. Orada mühendislik var bikerem, Tanjant, kotanjant hesapları var, hava nın girdiği açıdan, hangi aromanın hangi notasını hissettirecek hesaplamar var :D

Ato ve orci fikir kısmında çok şüphede kaldım, şahsen ve şehven :D Flash atomizerleride iyiymiş bu arada, öyle derler ????
agusede iyiymiş, hakkını verelim, yeşil oringlerle :D

Konu ne tam anlayamadım ama (gözler yoruluyor artık geriye dönüp okuyamadım.) benimde bu üreticilerden bir ricam olacak ,lütfen atoların yedekleri arasına yazlık ve kışlık ,aroma odaklı ve vurum odaklı chimneyler koysunlar lütfen.:LOL:

Konu ne tam anlayamadım ama (gözler yoruluyor artık geriye dönüp okuyamadım.) benimde bu üreticilerden bir ricam olacak ,lütfen atoların yedekleri arasına yazlık ve kışlık ,aroma odaklı ve vurum odaklı chimneyler koysunlar lütfen.:LOL:

Abi bizimki Svoemesto Kayfunculara karsi Augusecilerin savasi :) Aslinda biz savas vermiyoruz, sadece antreman yapiyoruz :D

Sentetik ve net tutun derken aradaki farkı soylermisin. Hatta şu marka şu numaralı sentetik bu net diye belirtirsen daha makbul. Feneri tutuverde aydınlatıver ????

@ByMERZİFONLU aciklamis ama ben de ilave edeyim

NET denilen sey dogal tutunden elde edilen ekstrakttir. herhangi bir tatlandirici konulmaz, tamamiyla kullanilan tutunun tadidir.
sentetik ise geri kalan tum yapay aromalar. bazi aromalar seyreltilip satilir, bazilari da super konsatre adi aldinda. bunlarin hepsi kimyasaldir ve laboratuvarda sentezlenir. bildigim kadariyla dogal aroma yada dogala ozdes aromalar likitlerde kullanilmiyor.

Safkan Tutun hic sevemedim ama eger tutuncuyseniz, Black Note aromalarina goz atabilirsiniz, pahalilar ama kullananlar cok lezzetli olduklarini soylerler. Kendileri bir NET aromadir, hani sentetik degildir.
Çok aromayı sevdiğim söylenemez. CDD tütün aromalarini sek nbase arasında tadımlık kullaniyorum denebilir. 130 ml nbase içerisine 1 ml aroma kullanırım mesela.

Çok aromayı sevdiğim söylenemez. CDD tütün aromalarini sek nbase arasında tadımlık kullaniyorum denebilir. 230 ml nbase içerisine 1 ml aroma kullanırım mesela.

Onlar sentetikmi bilmem ama CDD aromalarinin cok dusuk oranda kullanildiginda dahi etkiki sonuclar verdigini duydum. Tutun severim, oda yemeklerden sonra ancak evdekileri ozellikle kokusundan rahatsiz olduklarindan cok bulasmiyorum. Tribeca, candybeca, ry4 gibi aromalsr bana daha cok hitap ediyor.

Onlar sentetikmi bilmem ama CDD aromalarinin cok dusuk oranda kullanildiginda dahi etkiki sonuclar verdigini duydum. Tutun severim, oda yemeklerden sonra ancak evdekileri ozellikle kokusundan rahatsiz olduklarindan cok bulasmiyorum. Tribeca, candybeca, ry4 gibi aromalsr bana daha cok hitap ediyor.
Birisi trebica .ry4 mü dedi hani nerede nerede ,reel cig bile bulamıyorum,adres lütfen..:)

Çok aromayı sevdiğim söylenemez. CDD tütün aromalarini sek nbase arasında tadımlık kullaniyorum denebilir. 130 ml nbase içerisine 1 ml aroma kullanırım mesela.
net tutunler oyle cok yogun aromalar degiller. bir donem stixx mixx aromalari satiliyordu sizin oralarda, hangi firma bilmiyorum ama aklimda ates kimya gibi birsey kalmis. yanlis da olabilir. o aromalar net dunyasina girmek icin gayet iyi. black note sadece quartet kullanmistim 2 yil kadar once ama cok tutmamistim.
bir de unutulmasin. cogu hazir likit net tutunu taban olarak kullanip likite kimlik kazandirmak icin uzerine diger aromalardan da ilave ediyorlar. cogu likit boyle. sadece "Pure" ibaresi ile satilanlar genelde tekil net tutun oluyor.

Tribeca, candybeca, ry4 gibi
bunlar tutun degil abi ????

Geri