Kfl21 dedi ya sonrasini okumaya gerek gormedimKFL21, pro kit’le 1.5mm fena değildi. ????Hava kanalı gözükmüyor zaten o kit’le. ????????
#Svoemesto4everKfl21 dedi ya sonrasini okumaya gerek gormedim![]()
#Svoemesto4ever![]()
???? Aerokon’u KFL21’de harcamasalar iyiydi. ????Yeah mannnnn, you got **we love svoemesto, kiymetlimissssss #lovesvoemeto #kayfun4ever
![]()
Ben masumum! ???? Kulüp demişken Auguse’e açmak lazımdı aslında V1 dönemindeyken. Cesur çıktılar adamlar. ????Gidin kendi kulübünüzde sevin, böyle umuma açık yerlerde yakışıyor mu, ayret bişi ????
Tam bu başlığın sorularından biri bence. Minör’ün detaylı ölçülerini aktaran olmadı sanırım. Elimde hiç veri olmadan bir tahmin şansım olsa (doğru hesaplanmış?) hava akış hızı derdim. Verimli çalışıyordur belki.Bu kadar küçük bir chimney olmasına rağmen neden bu kadar buharı serin ?
Zincir çekimde 5-6 puff pkadar az ısınıyor ki garipsedim
Tütün için bir chimney ile bu atomizer taçlandırılır ????
Gidin kendi kulübünüzde sevin, böyle umuma açık yerlerde yakışıyor mu, ayret bişi ????
???? Aerokon’u KFL21’de harcamasalar iyiydi. ????Prime, MiniV3, KFL19/21, KF5 (mtl kit) vitrindeyken yeni bir mtl için çok bekleriz gibi geliyor bana ama… belki sürpriz bir şeyler gelir. ????
![]()
Off kıskançlık had loadedBen masumum! ???? Kulüp demişken Auguse’e açmak lazımdı aslında V1 dönemindeyken. Cesur çıktılar adamlar. ????????
Aynen hem cesur hem başarılı. Tüm işleri takdir edilesi.
Yeah mannnnn, you got **we love auguse, kiymetlimissssss #loveauguse #auguse4ever
Owww yeeeaah
Cıptıs, Cıptıs
Üçyüzbeşyüz
Votka vişne, votka vişne ????????????
Ohhoooo isler nasil bu noktaya geldi¿ [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
En son wundebaa olcak gibi
partide çok kimse yok gibi
Hem biz öyle pin değiştirip yeni diye piyasaya sürmüyos bi kerem. Her atomuz orci fikirlerle geliyor ????????
Bizimkini de zaten Wuhan semt pazarındaki balıkçı auguse dayı yaptı ????Orada mühendislik var bikerem