• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Birdr

Malı aldıranlar tüm sorunlarla mükelleftir ???? Yav hadi o soruları eş geceyim, likit besleme full açıktami kullanicaz 2x v8 motor mubarek çektikçe asagi iniyor likit dl mübarek ???? akıtıyor mu diye bakıyorum o da yok
Evet tankı sonuna kadar çevir, öyle ayar yapılacak bir sistem değil. Aç kapat gibi düşün.
Alt hava kanalı bobin yüksek olduğu için boğaz vurumuna katkı sağlıyor. Her opsiyonu dene mutlaka. Kendi keyifli noktanı bulursun

Düzgün yazamamışım, benim hatam, pardon. ????‍♂️ Orijinalde <1.2mm olmayacak demişler.
Ama sitede satışta idi, sadece stok yoktu. Eğer stok güncellenmez ise bu çok kötü oldu. Yine klona kalıyor iş gibi duruyor. Ben yuliya’ya yazayım tekrar. En kötü 1.3 ü sorayım bari.

Bu arada Kuma hangi ara çıktı da millet yorum yazmaya başladı?! ????
Ne demişler :)

Ben yuliya’ya yazayım tekrar.
0.8-1mm gibi şeyleri ben görmedim sitede. En düşük 1.2 olsa gerek. En doğrusu ekiple iletişime geçmek.
Boğaz vurumu kısmı düzgün gözüküyor. Buhar sıcaklığı, zaten beklendiği gibi, FeV’den sıcak denmiş. Aroma da pozitif anladığım kadarıyla.

Orijinali için Fransızlarda yorum var bu arada. Ulton hakkında ilk defa görünce şaşırdım biraz.

Era'da yan hava pinleri ile alttaki hava kanallarının kullanima etki farkları nedir acaba ?
(Tez sorusu gibi oldu)

Henüz tüm pinleri ve kanal ayarlarının varyasyonlarını deneyemedimde :)
Ben bir taraf kapalı diğer taraf en küçük hava pini takılı kullanıyorum. Alt hava kanalını da sondan 3.de kullanıyorum. Bu şekilde boğaz tekmeliyor yalnız uyarayım ???? Üst hava pinleri aroma alt boğaz vurumuna etkili diye okumuştum bir yerde ama çok kurcalamadım vurumu yakaladığım yerde bıraktım ben ????

Geri