• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bi git yaww bi git *** :devilish: taze beden bul kendine. benim gibi ihdiyarı netçen ????
@GaziHazar @Vape Mania @CmZ @ehy ve hatta @Epek var. git onları zehirle :D

hem ben ondan aldım ki ????

Agam zehri atacaksaniz, yoluda gostereceksiniz, ole zehir atip ft, alide var demeyle olmaz bu isler :D

Benim asilarim tam sizin zehirlere ama yinede hafiften bulastirma gucunuz masallah var :D

Ben sozumin eriyim, asil 11 i tamamlayim, bir era pro ve hatta bir milenium yapistirabilirim :D pusuda bekliyorum

Net bir bilgiye ulaşamadım —yani “farklı” denen noktaların ölçülerine, fakat anladığım kadarıyla YFTK ByKa SE, orijinalinden farklı. Performans için de bir iki “farklı” notu düşülmüş. Hem ölçüler hem de performans konusunda bu farklılığın boyutu hakkında bir fikrim yok. Unutmadan, klonun kendisi içinde de versiyon farkı var sanırım. Hızlıca bakınıp not ettim; net bir şeylere rastlarsam eklerim.

Net bir bilgiye ulaşamadım —yani “farklı” denen noktaların ölçülerine, fakat anladığım kadarıyla YFTK ByKa SE, orijinalinden farklı. Performans için de bir iki “farklı” notu düşülmüş. Hem ölçüler hem de performans konusunda bu farklılığın boyutu hakkında bir fikrim yok. Unutmadan, klonun kendisi içinde de versiyon farkı var sanırım. Hızlıca bakınıp not ettim; net bir şeylere rastlarsam eklerim.
Bi’ terslik var diyorum bu mesajda. ???? Eklememişim,
A99B9A75-7E0D-49A5-BC7F-1EC50072CC36.jpeg
SXK düşünce daha net bir şeyler yazarlar bence. Neyse…

Şu da orijinale ait ufak bir sorun,
84BC021E-E169-43BB-93A8-21FAD9BC95E9.jpeg
Combi tankta sızdırma problemi olmuş. Herkeste mi yoksa bir iki talihliye mi denk gelmiş bilgim yok.

<1.2mm pin olacak mı diye sormuşlar. Cevap, hayır. Klonda Morici ekibi yada SXK/YFTK belki sunabilir.

Bi’ terslik var diyorum bu mesajda. ???? Eklememişim,
Ekli dosyayı görüntüle 57664
SXK düşünce daha net bir şeyler yazarlar bence. Neyse…

Ekli dosyayı görüntüle 57665
Combi tankta sızdırma problemi olmuş. Herkeste mi yoksa bir iki talihliye mi denk gelmiş bilgim yok.

<1.2mm pin olacak mı diye sormuşlar. Cevap, hayır. Klonda Morici ekibi yada SXK/YFTK belki sunabilir.
Epey istiyordum!edinmeyi ama çok can sıkıcı bir durum olmuş Era proya doğru kaymak üzereyim ????????

Pro’dan ben bile kaçamadım! ???? Sağlam zehir çalıştılar. :p

Byka konusunda ise rastladıklarımı ekliyorum. ????‍♂️ SXK ve güzel bir karşılaştırma gelene kadar sadece radarımda.
Bende ikilemdeyim zaten @CmZ ve @ehy ye katılıyorum klondan ziyade orjinal almak fiyat aralığı gözönüne alındığında daha mantıklı duruyor du ...???? ta ki sen paylaşım yapana kadar ????
Biraz beklemek daha doğru olacaktır Era pro taze sayılır tren kaçmış değil hala

O kadar fark kadı kızında da olur, oyna devam ????

Muhtemelen basınç problemi. V8 de ben de arasıra yaşıyorum. Dolum yapıp üst kapağı takar takmaz bacayı çevirip likit beslemeyi aktif hale getirmek gerekiyor. Bekledikçe basınç kendi yolunu bulmaya çalışıyor ki en kolay oradan kaçıyor.

Devam ????

Geri