GaziHazar
Admin
246 sayfanın başına dönersem bulacaklarımdan korkuyorum ???? gelmeyin üstüme ????Bu başlığın ön sayfalarına alalım sizi. ???? Öğretmiştim gençlere zehir sanatını.![]()
246 sayfanın başına dönersem bulacaklarımdan korkuyorum ???? gelmeyin üstüme ????Bu başlığın ön sayfalarına alalım sizi. ???? Öğretmiştim gençlere zehir sanatını.![]()
bak bu güzel olmuş...
Drip nirde neden yok kaybolmadı dimi
????tictac şeker koymuş
Adam paketi açtı ve direk şekerlere yöneldi, bunlar ne dedi. Dedim üzerinde tictac şeker yazıyor. Sanırım arkadaş hediye koymuş dedim. Onlar sizde kalsın ben diğerlerini alıp gideyim dedim ????????hay sekerine. bir suru sikinti cikardi, gecmis olsun.kavusman sevindirici oldu????
Setupla vereyim ayıp ediyorsun ustad yok , yok komutan başka şeyler peşinde yeni zehirler verecek diyooolarDrip nirde neden yok kaybolmadı dimiKomutan çöktümü yoksa
Ben çökmeye çökecemde setup ın bozulmasına kıyamıyorum. Ondan sakin sakin takip ediyorum
Sesi soluğu çıkmıyor zaten, kesin bişeyler karıştırıyor ????Setupla vereyim ayıp ediyorsun ustad yok , yok komutan başka şeyler peşinde yeni zehirler verecek diyooolar
Ft deki sonuncuyu aldı o sanırım ????Komutan millenium’un peşinde! Stokta da yok 2F dışında. Coşar yani!????
O yüzden yazdım zaten —reklam. Başka türlü olmuyor. ????
Hızlıydı! ????Icime bir kullanilmislik hissi coktu birden nedense![]()
resimdeki ato nedir hocam?Ben geldim, yine zehirleniyorsunuz !!! ????
Ekli dosyayı görüntüle 57627