Epek
Community
???? Minör yorumları renk kattı, yalan yok! Anket lazım şimdi hatta.Uzi Mods beklenti anketi açayım müsait olunca: Rda mi, rta mi yoksa SBS mod mu olsun diye. ????
Oraya lutfen, farkli tarzlarda chimney eklensin

???? Minör yorumları renk kattı, yalan yok! Anket lazım şimdi hatta.Uzi Mods beklenti anketi açayım müsait olunca: Rda mi, rta mi yoksa SBS mod mu olsun diye. ????
Ft mi ???? geçeceğini bilsem valla beklemeye razıyım bendeTrene bindim ben de! ???? Mod da almış oldum Pro için <$25’e geldi sayılır. ???? Kargo bekleme vakti artık.????![]()
bin bin @Kanthal ın trene bin. akıbet meçhulü gör ???? onların tuzu kuru yaww. otur oturduğun yerdeFt mi ???? geçeceğini bilsem valla beklemeye razıyım bende
RDA kısmı için aklıma geldi benzeri. Açıp bi’ yoklama yapmam lazım!Oraya lutfen, farkli tarzlarda chimney eklensinama gusvari degil, kayfunvari , hatta kayfun v4 vari kademeli daralan bisiler, uff agzim sulandi birden ????
FT’den aldım Pro’yu. Gümrük olayı üzücü TR’deki.Ft mi ???? geçeceğini bilsem valla beklemeye razıyım bende
stok gelince haber ederim önce görürsem üzülme ????Gıcık oluyorum bu başlığa, zehiri salıp salıp sonra kahvelerini yudumlayıp zevkle can cekismemizi izliyorlar ???? zaten çok çirkin ato ne öyle 120 parça yemek takımı seti gibi ????
Gıcık oluyorum bu başlığa, zehiri salıp salıp sonra kahvelerini yudumlayıp zevkle can cekismemizi izliyorlar ???? zaten çok çirkin ato ne öyle 120 parça yemek takımı seti gibi ????
zehiri salıp salıp sonra kahvelerini yudumlayıp zevkle can cekismemizi izliyorlar
kuma verelim bey amcama ????Gençler yok mu yeni çirkin ve alınmayacak emtiel ato ????
Eyvallah ????. Zaten dörde kadar alınmıyor mu ???? 3 var bende 4.yü alayım "kuma"'ya bakarım ????????kuma verelim bey amcama ????
onlar da eksik kalıverseymiş... en kötü geç olurmuş zaten... ????????????bir zamanlar siz spica, ion, major gibi atolari hunharca emcuklerken ben uzaktan pamuk baniyordum.
iste o gun dedim ki; "buyuyunce zehircibasi olacagim ve hepinizi ????????????"
herhalde/galiba/sanirsam boyle bisi oldu ????????????
en kötü geç olurmuş zaten
Zaten dörde kadar alınmıyor mu ???? 3 var bende 4.yü alayım
Heeee sen atomizeriiiii diyoon. Ben konuyu karıştırmışım. ????????iyi ki farkli bir inanisim var da yirtmisim ???? 23. var bende 24. yolda, tamam tamam 25 ve 26 da yola cikmayi bekliyor. 27. kuma ????
nasolsa yenge okumuyo burayı. pist uzun uç uçabildiğince ???? ???? ????Heeee sen atomizeriiiii diyoon. Ben konuyu karıştırmışım. ????????
Bende de var bi 15/16 ato. ????
Aynı benim gençliğim ????