comandante
Council
ben seni bildim bileli o daniyi alamadın bi türlü ????Dur bide dani micro lazım onu unutamayız. Parası bilem hazır, euro ucuzken alıverdiydim. Neme lazım sürekli artıyor kör olmayasıca ????
ben seni bildim bileli o daniyi alamadın bi türlü ????Dur bide dani micro lazım onu unutamayız. Parası bilem hazır, euro ucuzken alıverdiydim. Neme lazım sürekli artıyor kör olmayasıca ????
Dabiki, pratik şeyleri severim. Öyle fazlaca uğraştırmayacak net olacak. Orasını döndür burasını aç ohoooo. Tak çıkar misss gibi????Elengirli gelmiş, adam alışmış sok çıkart atolara ????
senin çözüm era da üstat. benden dimesi ???? sok çıkar tak çıkar ilk günkü gibi kalıyoDabiki, pratik şeyleri severim. Öyle fazlaca uğraştırmayacak net olacak. Orasını döndür burasını aç ohoooo. Tak çıkar misss gibi????
İşte bir el atıverirseniz çok müteşekkir olurum. Bu ara yurtdışına çıkamıyom. Bir çıkabilsem neler neler yapıcamda. Olmadı işte, ama sen varsın çözersinben seni bildim bileli o daniyi alamadın bi türlü ????
Cocukkende lego severdim ben, @ehy'nin hakkını ben devir alayım izniyleDabiki, pratik şeyleri severim. Öyle fazlaca uğraştırmayacak net olacak. Orasını döndür burasını aç ohoooo. Tak çıkar misss gibi????
Cıks, inadım inat. Döndüremezsin beni, biz diğer üçlüye odaklanalım ???? kuma, millenium, SEsenin çözüm era da üstat. benden dimesi ???? sok çıkar tak çıkar ilk günkü gibi kalıyo????
ağustostan önce gelecek yok bende. olursa haber veririmİşte bir el atıverirseniz çok müteşekkir olurum. Bu ara yurtdışına çıkamıyom. Bir çıkabilsem neler neler yapıcamda. Olmadı işte, ama sen varsın çözersin![]()
Micro güzel, minnacık.
Şu yeni boost olayı çok güzel![]()
çok şey kaçırıyon yeğen çookkkkk
sakallı sözü dinle
alan 1 pişman almayan 3 pişman
3ün 1i olma ???? ???? ???? ????
dipnot : alıp beğenmeyip satan yok ama dikkat ettiysenhayplamıyoz yağnii
![]()
Hallemm yıhaaa adam almış tuzu kuru.
Sankim varda millet almıyoru ????
ağustostan önce gelecek yok bende. olursa haber veririm![]()
Zehri veriyorsan eğer!!! Bulmayada yardımcı olman lazım, biz zehri aldık ama stokta mal yok mal !!! Lüdven stok için kolları sıvayalım, hadi bir el at bakalım
Ufff bende mi milleium alsam napsam
O chimneyler hiç birşey vermiyor boşuna zehirlenmeyin bence .. ???? ???? ????Bak iste bu zehri alirimo chimneyleri merak ediyorum, ne veriyor diye
![]()
Elimin ucunda duruyor. ,beyin bas basma tedirginliği içinde emir vermiyor parmaklara. biraz daha zehirlenmeye ihtiyacım var galiba.????????????senin çözüm era da üstat. benden dimesi ???? sok çıkar tak çıkar ilk günkü gibi kalıyo????
O chimneyler hiç birşey vermiyor boşuna zehirlenmeyin bence .. ???? ???? ????