azash
Council
Hangisini???Komutanım bulamıyoruz dedikçe soldan soldan veriyor zehiri, en son çatı katını basıp gasp edicem Era'yı ????
Komutanimda.tek ato olmaz...????
Hangisini???Komutanım bulamıyoruz dedikçe soldan soldan veriyor zehiri, en son çatı katını basıp gasp edicem Era'yı ????
Era benzeri gibi okumuş oldum. Teşekkürler komutanım not için.çok vurumlu. alt hava, vurumu arttırıyor çok. yan pinler aromayı.
Gümrükçü emmi izin verirse coming soon ????????SS yokmu SS, kara güzelde ss resim atan olmadı hiç
FT ye yazdım en fazla %9 diye dedim inanmadın ????Dedim bunu, tren oldu bu Pro! ????>$30 çalışayım artık. Kule gibi şimdi bu, bi’ de (<$30) mod alayım. ????
![]()
Balance modun var ya zaten, SS Pro ile harika olur. Illa mod lazım dersen niyet ve akıbet olayını hatırlatır kürekle ağzına vururum bak ????Dedim bunu, tren oldu bu Pro! ????>$30 çalışayım artık. Kule gibi şimdi bu, bi’ de (<$30) mod alayım. ????
![]()
Ben alırdım bunu ucuza ama hadi neyse dedim.FT ye yazdım en fazla %9 diye dedim inanmadın ????
Balance’ı evrenin karanlığına gönderdim. 510 pin sesi sinirlerimi bozuyor! ???? Buldum alınacak mod hemen, ekledim sepete. ????Balance modun var ya zaten, SS Pro ile harika olur. Illa mod lazım dersen niyet ve akıbet olayını hatırlatır kürekle ağzına vururum bak ????
510 pin sesi
Buldum alınacak mod hemen, ekledim sepete. ????
Tasarım bence de çok iyi. Ses olayı bendekinde ciddi, yani ???????? ????8 sbs içinde en sevdiğim 2 taneden biri obende hiç sıkıntı yok. yada benim kulaklar iyice sağırlaştı ????
Şaşırtacak bi’ şey aldım. Stok sonları, asla yazmam. #neverforget%9 ????ne aldın, ne aldın. merak yaptım bak![]()
Şaşırtacak bi’ şey aldım. Stok sonları, asla yazmam. #neverforget%9 ????![]()
Tabi komutan veriyor çoşkuyuOoo era pro camiasinda genisleme var
dipnot : alıp beğenmeyip satan yok ama dikkat ettiysenTabi komutan veriyor çoşkuyu![]()