• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Komutan Era zehrini verdi bize yanlız mal yok ortada, telegramda aramaktan gına geldi artık her aranıyor yazdıkça, elinde olan +50 tl koyuyor fiyatına. Gelecek mal kesin 1000 lira olur artık ????
Önce @murcix elindeki 150 adet EraProyu 1.500 den piyasaya verecek.
Sonra da hype çete çalışması sosyal deneyi tamamlanacak. :)
Bir zamanlar nEFeS forumunda veya çeşitli face guruplarında olduğu gibi.????????????

dur! daha yeni başladık. sen şimdi bide era pro al. ondan sonra kayfun da neymiş ya, aydınlandım ben diycen ???? ???? ????

ağır zehir içerir. panzehiri olmayanlar okumasın

Orayi coşkunlamayim dedim :)

Era Pro bana gore olmaz, ondan aroma alamam ben agam ;) onda minorden cok fazla vurum vardir. Ben aromaciyim :)

Minorde oyle aman aman bir aroma yok ama bak burayada yazam, burada da kalsin KADİFE gibi, ayni PRIME ???? ????????

İnsanın Düzine ile Deste arasında gidip gelen Kanguru modu olunca;
Proyunda alın, Millenium zaten olmalı, Minoru yedekle, Bishop küsmesin, Perseus kanatlandirir, byka dan baybay vb.
Kimse demiyor o kadar atoyu nereye takacağiz diye...
????????

İnsanın Düzine ile Deste arasında gidip gelen Kanguru modu olunca;
Proyunda alın, Millenium zaten olmalı, Minoru yedekle, Bishop küsmesin, Perseus kanatlandirir, byka dan baybay vb.
Kimse demiyor o kadar atoyu nereye takacağiz diye...
????????
tamirat tadilat sehpamız hizmete açıldı ???? 3 kg kuru mama karşılığı her türlü mod itinayla düşürülür :cool:

Geri