Çift taraflı ajan gibi herkese zehirindirimli $32.32 ft'de pro. tum pinler ve yedek pei tank ile. her parcasi uyumlu, sikir sikir isleyen mis gibi orijinal ato.
ben SE klonuna pinlerle $34.56 odedim. yedek tank yok, isciligin nasil cikacagi belli degil ????![]()
bu acidan bakinca mantiksiz olan kloncular![]()
ByKa SE’nin fiyatı zaten, en azından yapıya bakarak, biraz fazla. Bir de tank PC, deformasyon ve/veya likit meselesinden yedekleme zorunluluğu… İtalya’da da tartışmış gençler bu fiyat meselesini. İkinci el orijinali bekleyenler var klon fiyatlarına bakarak.indirimli $32.32 ft'de pro. tum pinler ve yedek pei tank ile. her parcasi uyumlu, sikir sikir isleyen mis gibi orijinal ato.
ben SE klonuna pinlerle $34.56 odedim. yedek tank yok, isciligin nasil cikacagi belli degil ????
bu acidan bakinca mantiksiz olan kloncular![]()
Cok mantikli. zaten cok yuksek fiyatla cikmadi SE.İkinci el orijinali bekleyenler var klon fiyatlarına bakarak
sıfırını o fiyata sattığını söyledi satıcı.abi fiyattan emin misin? ikinci el mi bakıyorusn era proyaanlamadım kim istiyor o fiyatı
Evet 700 e aldım ????Sonuncu galiba 700 e satıldı. Yeni seri 1.000TL den girer.
Neyse ki tanıdıkların var Era Prosu
(ben ise zaten Uzi FanBoy. gerçi Era da var ama olsun)
İnceleyen kesin Klaus
Valla seneler önce ilk çıktıklarında Lost Vape Therion Dna75 ve Hcigar Vt75D Dna75C modlarını almıştım, o zaman ss, ni, ti falan TC muhabbetine fena girdim, çok uğraştım ama sonra TC'den çabuk bezdim, TemCo Ka1 ile tanıştım ve bir daha TC'ye elimi sürmedim, power mod forever, kafa rahat ????yalniz aksam atlaya atlaya hizlica izlerken titanyum teli cakmakla yakarken gordum. sonrada bobini yapip 10 watt dry burn de yapti. ve sanirim pamuklayip oylece 10 watt devam etti.
ne diyonuz?
Sen diyorsan ???? doğrudur ????Ben halen titanyum kullanıyorum ve performansını epey beğeniyorum. Tabi onu beceren modlar da kanguru harici olduğu için evde keyiflik düzeyinde oluyor. Da o adam zaten kendi de söyledi çakmakla yakarken doğru yaptığımdan emin değilim diye, ki doğru olmadığını düşünen gruptayiz bence.