Kanthal
Council
Ultrasonik anketinden anlamıştım! ???? Hareketlenme var Hazar cephesinde. ????günaydınnnnnnnnnnnn ???? ????
Ultrasonik anketinden anlamıştım! ???? Hareketlenme var Hazar cephesinde. ????günaydınnnnnnnnnnnn ???? ????
agresif pazarlamacı gibi geliyorlar bana. Rahatsız edici bence.
Svapo di guancia’da çıkan mı?o sapkali kilcik ve gozluklu de ayni gruptan mi acaba?
Böyle daha iyi degilmi ustad ))Driptipi çokk hojjj göründü gözüme gerçi kendide hojj
Valla sırf driptipi için alacağım o tankı sanırım ????Böyle daha iyi degilmi ustad ))
![]()
@comandante abi senin son resimdekiler uçmuş gitmiş çöken çökene sanırım ????????
@comandante abi senin son resimdekiler uçmuş gitmiş çöken çökene sanırım ????????
Hazar’a çalışmış komutan, ???? takımına almış,@comandante abi senin son resimdekiler uçmuş gitmiş çöken çökene sanırım ????????
sütoğlan 2 ???? ????
getir götürcü daha. masa başına vakti var ????Ultrasonik, IPA, UV, vs., gelsin coşar o… Yazın bi’ kenara. ????
![]()
Saolasın abi teşekkür ederim düşünmen yeterli hiç zahmet etmeseviniyoruz, sevindiriyoruz. bende böyle mutlu oluyorumsen de aklımdasında bi faik denk düşeremedim daha
![]()
Bunlar olsa çoşacak kıvamda yani affetmezUltrasonik, IPA, UV, vs., gelsin coşar o… Yazın bi’ kenara. ????
![]()