• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bak mesela @Epek de buralardayken,

daha once de anlattim sanirim ama. 3 ato ile (galaxies, True, Fev) kendi halimde takilirken donemin en populer atolari prime ve spica pro idi. ben bu atolar hakkindaki yorumlari aha boyle ???? okurken almak icin nasil halleniyorum. sonrasinda en kolay ulasma sekli olan klonlarla basladim denemeye.
yok arkadas olmayinca olmuyor. tabi o acemilik doneminde bunu cok anlayamamistim. bir suru insan severken ben niye begenmedim diye israr ettim ama uymayinca uymuyor. zaten ondan sonra "ona, buna bakma! dene" dusturu ile costum ????

vesselam;
bir cok atoyu sevdim/seviyorum ama bazilarindan da nefret ettim. liste basi da bu ikisi ????

haliyle acik ve net goruluyor ki begeniler kisisel.
ve goruluyor ki @Epek ustatla ayni masaya otursak herkes kendi onunden buharlar ????????????

bak mesela @Epek de buralardayken,

daha once de anlattim sanirim ama. 3 ato ile (galaxies, True, Fev) kendi halimde takilirken donemin en populer atolari prime ve spica pro idi. ben bu atolar hakkindaki yorumlari aha boyle ???? okurken almak icin nasil halleniyorum. sonrasinda en kolay ulasma sekli olan klonlarla basladim denemeye.
yok arkadas olmayinca olmuyor. tabi o acemilik doneminde bunu cok anlayamamistim. bir suru insan severken ben niye begenmedim diye israr ettim ama uymayinca uymuyor. zaten ondan sonra "ona, buna bakma! dene" dusturu ile costum ????

vesselam;
bir cok atoyu sevdim/seviyorum ama bazilarindan da nefret ettim. liste basi da bu ikisi ????

haliyle acik ve net goruluyor ki begeniler kisisel.
ve goruluyor ki @Epek ustatla ayni masaya otursak herkes kendi onunden buharlar ????????????

Hahah iste mesele budur :D

Ama spica turuncu, prime kirmizi cizgimizdir :)

Emmuklemek yasssak, omicron var :D

Suraya gunluk halimi atam bari, primesiz bir gun :(

IMG-20220120-WA0011.jpeg

Umbrella mods - echo rta
20220120_233808.jpg
20220120_233804.jpg

Material:

Deck:Medical Grade 316SS

One-Piece Chamber, Chimney and Top Cap:PEEK-Rchling Sustapeek, Ultem-GEHR Ultem1000

Tank:Food Grade Blasted PCTG

Tab:Anodized Aluminum

Spec:

Height:30mm (without the drip tip)

Diameter:22mm

Weight:23g

Capacity:3ml

Drip-tip Height:7.6mm

Airflow Pins:0.8, 1.0, 1.2, 1.4, 1.6, 1.8, 2.0, 2.2, 2.4, 2.6mm

Airflow Slot (on the base):1.0mm*3 holes dual side/ 4*1.2mm slot dual side.

ne kadar hazin bir tablo ????

ha bak ben skyline R da cok sevmedim ???????? ama prime'a tercih ederim yani :ROFLMAO:

Ben bu mesaji nasil atlamissim :D

Kizdim kendime birden.

Su anda deneme turlarinda, ama bir gercek var, likit sekerli ise, onu baya keskin veriyor ve yakiyor bogazi. Meyvelilerde cok sevmedim. Yarindan sonra boss tarzi likitlere gececegim. Birde ona bakacagim. En son tutun ama tutun atosu olmadigi her halinden belli. Primedaki denge ve kadifelik yok kesinlikle. Aslinda kayfunlardaki denge yok. Kayfunlarin en karakteristik ozelligi aromayi, dengeli ve kadifemsi vermesi. Alismisliktan yada tercihten diyin, bu nedenle tercigim Kayfun lar oluyor ;)

Pratik degil, toleranslari neredeyse yok, jfc acmak bana gore zulum. Elimdeki klon olsada, orijinalindeki halide muhtemelen buna yakindir. Atomizer dedigin, pratik olmali.

Telleme kolay ama, cok sıkınca teli kopariyor, biraz DL de olsun diyince bunlar oluyor. Her zaman derim bir atomizer 2 si 1 arada olamaz, olursa her zaman bir taraflar eksik olur. En yakin ornegi, ION V2 ( @GaziHazar simdi kizacak ) bana gore ION S daha bir mtl, daha guzel bir aromasi, daha doyurucu bir buhari var.

Neyse azcik uzattim ama arada ufak bir atomizer yorumlamamizda olsun dedim, hep goy goy olmasin ama dimi :D

Isin ozu, hic biri bir Svoemesto Kayfun degil, olmadi, olamaz, olamayacak :D demezsem catlarim :D

Kizdim kendime birden.

Su anda deneme turlarinda, ama bir gercek var, likit sekerli ise, onu baya keskin veriyor ve yakiyor bogazi. Meyvelilerde cok sevmedim. Yarindan sonra boss tarzi likitlere gececegim. Birde ona bakacagim. En son tutun ama tutun atosu olmadigi her halinden belli. Primedaki denge ve kadifelik yok kesinlikle. Aslinda kayfunlardaki denge yok. Kayfunlarin en karakteristik ozelligi aromayi, dengeli ve kadifemsi vermesi. Alismisliktan yada tercihten diyin, bu nedenle tercigim Kayfun lar oluyor ;)

Pratik degil, toleranslari neredeyse yok, jfc acmak bana gore zulum. Elimdeki klon olsada, orijinalindeki halide muhtemelen buna yakindir. Atomizer dedigin, pratik olmali.

Telleme kolay ama, cok sıkınca teli kopariyor, biraz DL de olsun diyince bunlar oluyor. Her zaman derim bir atomizer 2 si 1 arada olamaz, olursa her zaman bir taraflar eksik olur. En yakin ornegi, ION V2 ( @GaziHazar simdi kizacak ) bana gore ION S daha bir mtl, daha guzel bir aromasi, daha doyurucu bir buhari var.

Neyse azcik uzattim ama arada ufak bir atomizer yorumlamamizda olsun dedim, hep goy goy olmasin ama dimi :D

Isin ozu, hic biri bir Svoemesto Kayfun degil, olmadi, olamaz, olamayacak :D demezsem catlarim :D
üstad ion v2 benim ilk mtl atomizerim olduğu için belki bana bu kadar güzel geliyordur. alışkanlık meselesi.

bir de şu durum var ben kendi el ayarımı biliyorum: mesela rba saramam sanıyorum. uğraştırır parmaklar dolma gibi olunca ince işçilik çıkarmak zor benim açımdan. bu da beni o işten uzaklaştırır. ince iş yaparken elim titrer bir de. o yüzden 22mm den düşük atomizer bakmam genelde.

hakkını yememem gereken bir atomizerim daha oldu aroma da gerçekten çok başarılıydı sıkılık da iyiydi ama baca drip tipten geniş olduğu için kronik ağıza likit atma sorunu olan hastur mini mtl.

Kizdim kendime birden.

En güzel ato kendinde olandır. En iyi ato ise üretilmedi. ???? Bazen geyikleri fazla serbest bıraktığınız ve aralarinda kayboldugum doğrudur. ????????

Geri