Ben olsam alır geçerim. Biberon deterjanı + sirkeli su onu dezenfekte eder. Üstelik satan çok insaflıymış, 1400e satıldı o ato, 1200e 2 elini veriyor çoğu kişi.
Bende yurtdışına sipariş verdim, ağustosta gelecek inşallah ama elimde modumda atomizerimde var.
Selamlar. Yurt dışından yolcu beraberinde mod atomizer vs. gelirken sıkıntı olma ihtimali var mıdır1.4 alacaksaniz önerim Almanyadan aldırmayın, ft su anda en uygun satılan yer oradan alıp, Almanyaya kargolatin daha uyguna geliyor. (Gelecek olan var ise tabiki ). Bende bu şekilde aldım, Almanya'dan Türkiye'ye gelen cok oluyor arkadasin dostun gelmezse onun arkadasi vardır gelen olur muhakkak. Şunuda soyliyim ft'den alıp riski göze alip direkt Türkiye'ye kargo isteyende var sans eseri gecenlerde var buda ayrı risk. Ama bekleyemezseniz buradan farkli setup almak sizin icin daha makul.
Anket gelsin artık! [emoji38] Bu sefer neler var listede merak ettim.
Böyle diyeceğime iki anket açardım. ???? Güzel notlar çıkıyor bence.Anket yok malesef [emoji1786]. Herkes diger secip bir sey yazmiyor.
Plastik ???? ????&☣
Cam olsa her yere dağılır, bak aslanlar gibi gibi duruyor, sür japonu devam [emoji2957]
Kim bilir nasıl kırdı [emoji2371]
Abi bende bir atomizer siparişi geçtim ae den adamla konuştum adama yapılan tüm yorumları okudum sözde hiç bir sıkıntı olmazdı ama 20 gündür gümrükte bekletiliyor hatta aynı adamdan başka ürün alan arkadaşların ürünleri 1 haftada geldi. Bence şans işibenim de başka bir yöntem aklıma geldi @NÖKER
AE den aynı ürünü satan satıcı ile direkt irtibata geçin
gümrükte sıkıntı olmuyor derse istediğiniz platformdan alabilirsiniz.
FT 2fdeal 3fvape te satıcıdan bilgi almanız daha zor sanki.
en kolay AE satıcısı olur diye fikir yürüttüm.
alışveriş yapan arkadaşlar daha doğru bilgi verebilirler
örnek olarak koydum resmi. satıcının ürünlerine bakmadım
Ekli dosyayı görüntüle 56854
Abi bende bir atomizer siparişi geçtim ae den adamla konuştum adama yapılan tüm yorumları okudum sözde hiç bir sıkıntı olmazdı ama 20 gündür gümrükte bekletiliyor hatta aynı adamdan başka ürün alan arkadaşların ürünleri 1 haftada geldi. Bence şans işi
Bir mod bir ato 30ml likite izin var.Selamlar. Yurt dışından yolcu beraberinde mod atomizer vs. gelirken sıkıntı olma ihtimali var mıdır
Boğaz vurumu güzel oliii????Japon sur ki plastikten alamadigin zehri tolere etsin
1 yada 2 adet sıkıntı yaratmaz, lakin fazlasına birsey diyememSelamlar. Yurt dışından yolcu beraberinde mod atomizer vs. gelirken sıkıntı olma ihtimali var mıdır
Hocam son genelge. Sonrasında bildiğim kadarıyla başka bişey çıkmadı.Ekli dosyayı görüntüle 56857
Bir mod bir ato 30ml likite izin var.
Ben yazın gelirken 4 setup + 1 minik setup ile birlikte yaklaşık 500ml likit ile geldim, tabi iki kişiydik. Bu bir risk ama İstanbul saw çıkışında genelde x-ray açmıyorlar. ????????Şansımı denedim yani bir nebze ????
Çok teşekkür ederim1 yada 2 adet sıkıntı yaratmaz, lakin fazlasına birsey diyemem