comandante
Council
IONv2 ile Era Pro mukayesesini @GaziHazar kardeşim yapmıştı galiba. Memnun kaldı diye düşünüyorum. Kendi fikrini ve FeV ile mukayesesini de ekler.
Neka güzel bir mod öyle ????????Era ve Majör
Ekli dosyayı görüntüle 56727
Anketlendi! ????Şunuda eklemek isterim ürünleriniz genelde kara borsa durumunda güncellenmiş fiyatlar ile tekrar majör v1.1 üretilse veya v2 talep görür ayda 10 adette olsa üretilmeli düşüncesindeyim. Tabi makinaya 10 sokmak maliyet erttırıyordur o başka ama bu ürünü satıyor iseniz keyfi veya para kazanmak için elinizde olmalı talebe cevap vermelisiniz.
Ekleme: 10 ürün 5 i iç piyasaya 5 i dış piyasaya. Dış piyasaya giden ürünler beni gururlandırıyor.
salla zatenDün Twitter'da gördüm bende, az bakmıştım sonra dedim nasıl olsa klonu çıkar, o zaman bakarız diye salladım????
bugün konuşunca biraz bishop ile oynamak istedimCam lazım bu Bishop’a. ????![]()
denediğim 8-10 kahve çeşidi arasında filtre kahveye en yakın bu geldi bana. tamamen kişisel bir yorum tabikiGüzel mi ki Pxy'nin filter coffee ???? Deneyelim bakalım.
Kaldıralı uzun zaman olunca hatırlayamadım şimdi. ???? @murcix ve @ehy ’i etiketliyorum, bu konularda benden daha iyi yardım edip yön gösterebilirler.yedekte bi tane tutmak istiyorum cam işini nasıl çözdünüz acaba gece gece başıma iş çıkardımen 22mm evet boyunu da ölçtüm 1.8mm. yardımınızı istiyorum tekrar
![]()
bugün konuşunca biraz bishop ile oynamak istedimsiyah cam takılıydı, rengi de siyah olunca likiti göremez oldum saydam ile değiştireyim dedim maalesef saydam olanı elimde kaldı şu an hala siyah olanı kullanıyorum, yedekte bi tane tutmak istiyorum cam işini nasıl çözdünüz acaba gece gece başıma iş çıkardım
en 22mm evet boyunu da ölçtüm 1.8mm. yardımınızı istiyorum tekrar
![]()
çizik giderme iki türlüdür üstat